Ziņu arhīvs
< Janvāris 2009 >
p o t c p s s
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
2024. gada 18. maijs
Vārda dienas: Inese, Inesis, Ēriks

DIENAS LOZUNGS

Un Kungs teica: "Redzēt es redzēju manas tautas apspiestību Ēģiptē, un es dzirdēju viņus brēcam par vagariem – jo es zinu viņu ciešanas.
2Moz 3:7

Ja brālis vai māsa ir kaili un bez dienišķās maizes un kāds no jums viņiem saka: miers
ar jums, lai jums silti un lai esat paēduši, – bet nedodat viņiem neko no tā, kas miesai
vajadzīgs, ko tas līdz?
Jēk 2:15–16

Eze 36:22–27
Ef 6:1–24
Mt 9:18–26

lasīt vairāk >

Aicinājums uz semināru "Evaņģelizācijas meistarplāns"

Pasludināt Dieva valstības Labo Vēsti vienmēr ir bijusi Jēzus mācekļu galvenā prioritāte. LELB Jaunatnes nozare sadarbībā ar "Agape Latvija" studentu kalpošanu un Latvijas Universitātes Teoloģijas fakultāti rīko misijas semināru "Evaņģelizācijas meistarplāns". Ikviens ir aicināts nākamo ceturtdien, 22.janvārī plkst. 18.00 uz šo semināru Latvijas Universitātes Mazajā aulā.

"Seminārs ir par to kā veidot māceklību, par piemēru ņemot mūsu Kungu Jēzu Kristu!", raksta semināra organizētāji, "Tas notiks Latvijas Universitātes galvenajā ēkā, Mazajā aulā. Ieeja ir bez maksas."

Pēc semināra būs iespēja iepazīties ar "Agape Latvija" studentiem un LELB Jaunatnes nozares projektiem, kā arī varēs pieteikties diskusiju grupiņām. 

Agape Europe e.V. pārstāvniecība Latvijā (saīsināti Agape Latvija, www.agape.lv) ir starptautiskas kristīgi izglītojošas organizācijas, kas darbojas gandrīz visās Eiropas valstīs, filiāle. Tās misija ir sadarboties ar baznīcām un citām organizācijām ar mērķi veidot kristīgas kustības, iepazīstinot cilvēkus ar Kristus vēsti, palīdzot viņiem garīgi augt un kļūst par Kristus lieciniekiem tā, lai ikviens pazītu kādu, kurš patiesi seko Kristum. 

LELB Jaunatnes nozare rūpējas par jauniešiem Latvijas evaņģēliski luteriskajā Baznīcā. Tās darbības mērķis ir palīdzēt jauniešiem dziļāk iepazīt Kristu, motivēt jauniešus dzīvot kā Viņa mācekļiem un pastāstīt par savu ticību arī draugiem.

Jaunatnes nozares uzdevumi ir atbalstīt jauniešu darba vadītājus, palīdzēt viņiem apgūt un papildināt iemaņas darbā ar jauniešiem. Jaunatnes nozare izstrādā arī dažādus materiālus jauniešu darbam draudzēs, rūpējas par to, lai draudžu jaunieši un jauniešu vadītāji saņemtu aktuālāko informāciju par apmācības iespējām un dažādām citām aktivitātēm jauniešiem, cenšas motivēt draudzes uzņemties atbildību par jauniešiem un veicināt Baznīcas kopības sajūtu jauniešu vidū.


Ziņa publicēta 2009.01.16 12:50.
 » skatīt visus dienas ierakstus
 » skatīt visus mēneša ierakstus
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »