2024. gada 19. marts
Vārda dienas: Jāzeps

Jauna grāmata "Ciešanu problēma: tēva cerība"

iesūtīts: 2018.06.05 18:47

Luterisma mantojuma fonds ir izdevis vēl vienu grāmatu, kura aplūko ciešanu un slimību problemātiku (pirmā bija “Dievs, kāpēc Tu guli?”).Sāpes un ciešanas ienāk cilvēku dzīvē atšķirīgā daudzumā un intensitātē, un mums visiem tās ir neizbēgamas. Gadsimtu gaitā ir daudz rakstīts par tā saukto ļaunuma problēmu, bet tas neko daudz nelīdz. Ikviens, kurš ir piedzīvojis prātu stindzinošas un mokošas ciešanas, sāpes vai zaudējumu, var jums pateikt, ka šādā nepatīkamā situācijā vismazāk ir vajadzīga apcerēšana vai izskaidrošana. Ir vajadzīga godīga patiesība. Un šāds godīgums reti kad ir patīkams.

Gregorijs Šulcs, grāmatas autors, ir augstākās raudzes filozofs un akadēmiķis. Viņš ir arī mācītājs un skolotājs ar gadu desmitiem ilgu kalpošanas pieredzi draudzē un vidējās un augstākās izglītības jomā. Taču vispirms viņš ir vīrs un tēvs. Gregs filozofs mudinās jūs domāt, Gregs mācītājs stiprinās jūsu dvēseli, bet Gregs četru bērnu tēvs aizkustinās jūsu sirdi. Šo mazo, bet ievērojamo grāmatu caurvij sirdi plosošs stāsts par divu Šulca bērnu ciešanām un nāvi, ko izraisīja retas un smagas slimības.

Šo grāmatu nav iespējams izlasīt, nenoslaukot asaru no sava vaiga un tomēr tā ir pilna ar cerību, kuras pamats ir mūsu augšāmceltais Kungs.

Šo (grāmatas cena EUR 4.00) un citas fonda grāmatas varat iegādāties fonda birojā, kā arī IHTIS un AMNIS kristīgajos grāmatu veikalos.

« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »