2024. gada 20. maijs
Vārda dienas: Venta, Salvis, Selva

Aicinām LELB baznīcas atvērt savas durvis 1.jūnijā!

iesūtīts: 2024.05.08 21:12

Baznīcu nakts rīkotāju komanda uz 1.maiju dalībai garīgās kultūras notikumā saņēmusi 103 baznīcu draudžu pieteikumus. Visi saņemtie pieteikumi pakāpeniski tiek reģistrēti pasākuma kartē, kas publicēta mājas lapā baznicunakts.lv. Tomēr, ņemot vērā, ka daudzi ir izteikuši vēlmi piedalīties un pagaidām risina organizatoriskus jautājumus, rīkotāji PAGARINA draudžu dalības pieteikšanos un pasākuma programmu iesūtīšanu līdz šī gada 15.maijam.

Atgādinām, ka reģistrācija pasākumam ir obligāta, lai atspoguļotu VISAS baznīcas vienuviet – pasākuma norises kartē. Šī karte apmeklētājiem kļūst par galveno informācijas avotu, kurā uzzināt baznīcas, kas piedalās un kādā apmērā tās realizē savu dalību – vai ir atvērtas jau pa dienu vai tikai vakara norisei Baznīcu nakts laikā.

Tāpat organizatori lūdz līdz 15.maijam iesūtīt arī savu baznīcu pasākumu norises programmas. Informācija tiks apkopota VIENOTĀ PROGRAMMĀ, ērtai lejupielādei no mājas lapas baznicunakts.lv. Šāda vienota programma kļūst par ērtu rīku, kā uzzināt, kādi pasākumi iecerēti baznīcās, kādi mākslinieki uzstāsies un kādos laikos tas notiks. Programmas aicinām iesūtīt baznicu.nakts@gmail.com.

Tāpat atgādinām, ka šī gada vienojošā tēma ir BĒRNI, jo tieši pasākuma norises dienā - 1.jūnijā -  tiek atzīmēta arī Starptautiskā bērnu diena.

Jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar organizatoru komandu, rakstot uz baznicu.nakts@gmail.com vai zvanot T. 29 122 606 Sintijai Jozēnai.

« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »