2024. gada 27. aprīlis
Vārda dienas: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Seminārs “Faith 5 – dalies, lasi, pārrunā, lūdz un svētī!”

iesūtīts: 2017.11.06 15:05

8. novembrī Rīgā, LELB Virsvaldē, Rīgā, Mazā Pils ielā 4, no pulksten 10:00–15:00 notiks Dr. Riča Melheima (Rich Melheim) no ASV seminārs par pieciem vienkāršiem soļiem, kas palīdz ģimenei tuvoties Dievam un padziļināt arī savstarpējās attiecības.

Šie soļi ir: ikvakara dalīšanās par piedzīvoto prieku un bēdām, kopīga Bībeles lasīšana un pārdomas par lasīto un piedzīvoto, savstarpējas aizlūgšanas un svētīšana. Taču R.Melheims šo vienkāršo metodi seminārā pierāda no neiroloģiskā, pedagoģiskā, socioloģiskā un teoloģiskā aspekta.

Mācītājs Ivars Jēkabsons aicina uz semināru un saka: “Šādā veidā lielie un mazie ģimenē vairāk apzinās, iepazīst un iemīl viens otru un Dievu. Un tas savukārt stiprina attiecības ģimenē un veido stipras un ticīgas draudzes pamatu. Mums LELB Svētdienas skolas nozarei tas liek atkal un atkal domāt par to, cik nozīmīgs ir darbs ne tikai ar skolotājiem, bet pirmām kārtām ar vecākiem, ar ģimenēm.”
Dr. Ričs Melheims ir mācītājs, ģimenes padomdevējs un cilvēka prāta pētnieks, 24 grāmatu un 24 garīgās mūzikas albumu autors, ilustrators un komiķis no ASV. Viņš izveidojis vairākas organizācijas, kas darbojas kristīgās audzināšanas un izglītības jomā, piemēram, Faith Incubator un Cross+Gen Movement. R. Melheims ir lektors, kurš uzstājas arī dažādos televīzijas raidījumos, un viņa izveidotā starptautiskā pirmsskolas izglītības programma tiek lietota 1000 pilsētās 5 kontinentos.

Savas vizītes laikā Latvijā R. Melheims jau ir iedvesmojis desmitiem skolotāju, mācītāju un ģimeņu, uzstājoties ar semināru Saldū un sprediķojot Rīgas Doma draudzē.

Vairāk par Dr. R. Melheimu un viņa kalpošanu bērniem, jauniešiem un ģimenēm var uzzināt: www.faith5.org un www.faithink.com

Uz semināru, kas veltīts kristīgās audzināšanas jautājumu aktualizēšanai ģimenē un draudzē, aicināti mācītāji, evaņģēlisti, svētdienas skolas skolotāji, vecāki un citi draudžu darbinieki.

Vairāk informācijas: 26064557; iveta.kalme@lelb.lv




« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »