2024. gada 27. aprīlis
Vārda dienas: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Abonē žurnālu “Svētdienas Rīts” 2016. gadam!

iesūtīts: 2015.10.31 19:31

Žurnāla “Svētdienas Rīts” redakcija pateicas visiem žurnāla lasītājiem un abonentiem - bez jūsu atbalsta žurnāla izdošana katru mēnesi nebūtu iespējama. Ikviens žurnāla abonents ir ļoti būtisks arī žurnāla turpmākajā darbā, tāpēc aicinām savlaicīgi parūpēties par žurnāla abonēšanu 2016. gadam.

LELB Liepājas diecēzes bīskaps Pāvils Brūvers, mudinot draudzes misijai ar žurnāla “Svētdienas Rīts” palīdzību, raksta: "Mums ir iespēja katrā mājā ienest Dieva vārdu, abonējot žurnālu “Svētdienas Rīts”. Tā patiesi ir misija – “Svētdienas Rīts” ir gan saturiski, gan vizuāli augsti kvalitatīvs žurnāls. Tas sniedz kristīgu skatījumu gan uz to, kas notiek pasaulē mums apkārt, tajā atrodamas saistošas un pārdomu rosinošas intervijas, svarīgākās norises baznīcā un sabiedrībā, bet pāri visam - “Svētdienas Rīts” aizvien apliecina, kā Svēto Rakstu vārdi iemiesojas, dzīvo, cīnās un uzvar."

Atgādinām, ka abonēt žurnālu uz 12 mēnešiem ir finansiāli visizdevīgāk! Žurnāla “Svētdienas Rīts” abonēšanas indekss - 1095, abonēšanas maksa 2016. gadam - Eur 17,70. Žurnālu iespējams abonēt vietnēs www.pasts.lv un www.abone.lv, zvanot pa tālruņiem 67008001 vai 27008001, pasta nodaļās vai pie pastnieka.

Izdevumu var arī iegādāties kristīgajos grāmatu veikalos “Ihtis” (Rīgā, M. Pils ielā 4) un “Amnis” (Rīgā, Lāčplēša ielā 37), kā arī draudzēs un atsevišķās preses izdevumu tirdzniecības vietās Latvijā. Ja kādā no draudzēm žurnāls “Svētdienas Rīts” vēl nav pieejams, par žurnāla tirdzniecības iespējām draudzēs aicinām interesēties pa tālruni 67507969.

“Svētdienas Rīts” vēstī par svarīgākajām norisēm gan luterāņu, gan citu konfesiju Baznīcās Latvijā un pasaulē. Žurnāls lasītājiem piedāvā sarunas par ticību un dzīves pieredzi ar izcilām personībām mums līdzās. Izdevuma rubriku vidū ir arī ekumeniskās ziņas, intervijas, teologu pārdomas, raksti par misiju, infografikas, sprediķi un meditācijas, jaunāko grāmatu, mūzikas un kultūras notikumu apskati, svētdienas skolas un izklaides lappuses. Žurnālu izdod Latvijas Evaņģēliski luteriskās baznīcas izdevniecība “Ihtis”.

« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »