2024. gada 25. aprīlis
Vārda dienas: Līksma, Bārbala

Galerijas » Jaunpiebalgas Sv.Toma baznīcas remontdarbi turpinās

           Arī 2012. gadā Jaunpiebalgas Sv. Toma baznīcas atbalsta fonds aktīvi turpina līdzekļu piesaisti Jaunpiebalgas Sv.Toma dievnama atjaunošanas darbu veikšanai. Pagājušajā gadā ar Pateicības pasākumu noslēdzās baznīcas ārpuses sakārtošanas darbi un 2012. gada februārī akcijas "Mans logs mūsu baznīcai" rezultātā ir pabeigta visu logu nomaiņa.
Šī gada pavasarī ir noslēdzies konkurss par baznīcas iekšējiem apdares darbiem, kuri ar 17.maiju ir jau uzsākti. Šo darbu veikšana kļuvusi iespējama, pateicoties Pētera Avena labdarības fonda "Paaudze" lēmumam turpināt finansiālu palīdzību baznīcai, kā arī daudziem individuālajiem ziedotājiem.
11.maijā Jaunpiebalgas baznīcas atjaunošanas fonds organizēja pasākumu, lai pateiktos par iespēju turpināt baznīcas remontdarbus un iepriecinātu Jaunpiebalgas iedzīvotājus un viesus ar NBS orķestra labdarības koncertu. Vizītē Jaunpiebalgā ieradās arī NBS komandieris ģenerālis Raimonds Graube. Tā bija skaista svētku diena Jaunpiebalgai par atgādinājumu, ka vienotībā ar kopīgu mērķi var paveikt neticami daudz.

Nodibinājuma "Jaunpiebalgas Sv.Toma baznīcas atbalsta fonds" ir dibināts 2009.gadā un tā valdes locekļi ir Ilga Jansone, Guntis Gailītis un Tālavs Jundzis. Fonds vāc ziedojumus baznīcas restaurācijas darbiem un piedalās šo darbu organizēšanā visciešākajā sadarbībā ar baznīcas draudzi un Jaunpiebalgas novada domi.

Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »