2024. gada 26. aprīlis
Vārda dienas: Alīna, Sandris, Rūsiņš

DIENAS LOZUNGS

Bīsties Dieva un ievēro viņa baušļus, jo tas ir viss, kas cilvēkam jādara!
Māc 12:13

Jēzus atbildēja: "Augstākais ir: klausies, Israēl, Kungs, mūsu Dievs, ir vienīgais Kungs. Un mīli
Kungu, savu Dievu, no visas sirds un no visas dvēseles, un ar visu prātu, un ar visu spēku. Otrs ir šis: mīli savu tuvāko kā sevi pašu. – Par šiem augstāka baušļa nav.
Mk 12:29–31

2Moz 34:18–35
1Tes 3:1–13
Mt 5:27–37

lasīt vairāk >

Galerijas » Rīgas Svētā Gara draudzes dibināšana Imantā (11.05.2008.)

"Šis brīdis ir apliecinājis, ka mūsu lūgšanas ir uzklausītas," šādi vārdi – gan skaļi sacīti, gan domās izrunāti – 11. maijā piepildīja Kultūras un atpūtas centru "Imanta". Tieši Vasarsvētkos šajā Rīgas mikrorajonā tika nodibināta Latvijas evaņģēliski luteriskās Baznīcas Rīgas Svētā Gara draudze.

Klātesošie ar prieku secināja, ka Dievs dažādos laikos dažādiem cilvēkiem ir licis sirdī sapni par draudzes dibināšanu Imantā, un tas beidzot ir pārtapis īstenībā. Arhibīskaps Jānis Vanags, dievkalpojumā uzrunājot jauno draudzi, uzsvēra, ka Baznīca ir daudz vairāk nekā vieta, kurp nākt lūgt Dievu. Tā ir vieta pasaulē, kur Dievs satiekas ar cilvēkiem un runā ar viņiem.

Lai gan Imantā pagaidām vēl nav sava dievnama, arī katru svētdienu pulksten 17:00 Imantas kultūras centra otrā stāva zālē notiks dievkalpojumi, uz kuriem ikviens ir laipni aicināts.

Foto: Inga Reča

Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »