2024. gada 26. aprīlis
Vārda dienas: Alīna, Sandris, Rūsiņš

DIENAS LOZUNGS

Bīsties Dieva un ievēro viņa baušļus, jo tas ir viss, kas cilvēkam jādara!
Māc 12:13

Jēzus atbildēja: "Augstākais ir: klausies, Israēl, Kungs, mūsu Dievs, ir vienīgais Kungs. Un mīli
Kungu, savu Dievu, no visas sirds un no visas dvēseles, un ar visu prātu, un ar visu spēku. Otrs ir šis: mīli savu tuvāko kā sevi pašu. – Par šiem augstāka baušļa nav.
Mk 12:29–31

2Moz 34:18–35
1Tes 3:1–13
Mt 5:27–37

lasīt vairāk >

Galerijas » LELB Svētdienas skolu nozares rīkotā konkursa "Mani Adventa eņģeļi" noslēguma pasākums un avīzes "Sinepju Graudiņš" pirmā numura atvēršanas svētki (20.01.2007.)

20. janvārī ar kopdziesmu "Šī ir tā diena" LELB Konsistorijas zālē noslēdzās Svētdienas skolu nozares izsludinātais konkurss "Mani Adventa eņģeļi". Stāstus par gatavošanos Ziemassvētkiem un eņģeļu fotogrāfijas konkursam bija iesūtījuši 122 bērni no visas Latvijas. Visus klātesošos iepriecināja kopīga dziesmu dziedāšana, atzinības rakstu saņemšana, cienasta un lielās tortes baudīšana, leļļu teātra izrāde un tikšanās ar daudziem Latvijas svētdienas skolu bērniem jau pazīstamo lelli Henriju.

LELB Svētdienas skolu nozares vadītāja Ilze Gulbe klātesošos iepazīstināja arī ar jaunumu – LELB Svētdienas skolu nozares izdevuma "Sinepju Graudiņš" pirmo numuru! Šogad avīzīte iznāks reizi mēnesī, un to varēs izkopēt no LELB svētdienas skolas mājaslapas.

Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »