atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par Baznīcu Meždugorje Fatima u.c.
Mulders
Iesūtīts: 2008.06.02 14:25:55
Tēma kristiešiem un visiem tiem, kas sevi uzskata par kristiešiem

Fatimas, Meždugorjes... kas tie par fenomeniem? Vai tiešām tur Jēzus Kristus Nācarieša māte komunicē ar ticīgajiem? Kāda ir Luterāņu oficālā attiexme?

Neizsakāmi pateicīgs būtu ja LELB runātspējīgā daļa izteiktos - t.i. Bīskapi, Mācītāji?
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>
AutorsZiņas teksts
Mulders
# Iesūtīts: 2008.06.02 14:27:42
Muldera uzskats - fufels tas ir - labākā gadījumā masu psihoze, kas tiek uzturēta un inducēta ar nepārtrauktiem palomņikiem. Vietējo varas iestāžu Biznesa projekts, kas dzimis kaut kad vēsturē no viegli ietekmējamu bērnu bzdinka...

Līdzīgi kā Salema raganu gadījums - Bērni saklausījās nostāstus par Voodoo... tik tālu inducēja iztēli, ka reāli panesās "efekti" un pošlo pojehalo raganu medības!

Tātad mans tumsonīgais verdiks - masu psihoze vai patiešām reālu demonu rēgošanās. Nekādas Jēzus Kristus Mātes tur tuvumā nav bijis!
Mulders
# Iesūtīts: 2008.06.02 14:34:07
Trilo, kāreiz par Fatimu es mazāk centus dotu nekā par Meždugorju
a) Bērnu vīzijas
b) Vīzijas pilnīgi pret to, kādas Dievam patīk - pārāk daudz "specefektu", lai iespaidu radītu! Jaunās Derības Dievs nemāžojas ar spilgtiem astronomiskiem prikoliem!
Donachka
# Iesūtīts: 2008.06.02 14:36:37
Lai nu kaa tur arii nebuutu, tagad taas vietas ir ar savu auru, jo makten daudz un nepaartraukti kristieshi turpu dodas luugties, kas savu iespaidu uz vietu tomeer atstaaj.
Rausītis
# Labojis Rausītis: 2008.06.02 14:37:54
interesanti, kāpēc viņi (?) ir izvēlējušiem Mariju, lai māžotos un kāpēc ne kādu no apustuļiem ... ai, nu murgi tas viss ... tas tak runā preti tai rakstu vietai, kur nabagais dus Ābrahāma klēpī, vai ne? un pat, ja tajā būt kaut kripucis patiesības, kāds man no tā būtu labums te uz vietas, vai, piemēram, kādam kristietim, kurš ir piesiets piegultas ... tik velti kacinātu un skumdinātu cilvēku, ka nekur nevar aizbraukt ... a nevajag jau
Mulders
# Iesūtīts: 2008.06.02 14:40:02
Trilo, ar reliģiju vienmēr tā būs, ka tajā subjektīvais pārdzīvojums iemanto ļoti lielu vietu, kas mums - rietumniekiem - ir grūti akceptējams!

Taču, te atkal, piedo, iekodīšu - jau no Rakstiem ir redzams, ka Sievišķi ir kā likums galvenā mērķauditorija visādiem "gaismas eņģeļiem"! Acīmredzot daudz uzņēmīgākas pret garu pasauli - un tai pat laikā ar lielu ietekmi uz vīriešu dzimumu!
Mulders
# Iesūtīts: 2008.06.02 14:41:12
Rausītis, kā kāpēc... šamā sāka rēgoties tūlīt pēc pirmā Vatikāna koncila, kad Marija izrādījās nevainīgi ieņemtā... kā Vatikāns šito pasludināja par Dogmu, tā no Marijām atukaties vairs nevarēja... A līdz tam... kaut kā Vēsture klusē ij par Mariju ij par Mozu, Eliju, kas gan ir reportēti rēgojamies Rakstos!
Rausītis
# Labojis Rausītis: 2008.06.02 14:41:27
tagad taas vietas ir ar savu auru
tieši šodien par to domāju - cik fantastiski ir, ka es varu braukt da jeb kur un priecāties par visām vietām cik tās skaistas ar brīvības un viegluma sajūtu, nevis apgrūtināt sevi ar māņticību ... kāda jēga, ka kāds kaut kur parādās, nemaz nerunājot par to KAS ir tas, kas parādās
Mulders
# Iesūtīts: 2008.06.02 14:43:30
Raus, tas tāds savdabīgs - "pareizo sajūtu ķeršana". Noķer tādas un uzreiz pašam šaubas mazāk, pareizāks jūties - kā sak - nevar jau tik daudz cilvēku kļūdīties... Jocīgi, ka nepietiek viņiem ar Dieva Vārdu un Sakramentiem... bet jāmeklē vīzijas, alternatīvie apziņas stāvokļi, mēdiji, stigmas... etc. Man personīgi nedz saprotams nedz pieņemams tāds dievbijības forma!
Mulders
# Iesūtīts: 2008.06.02 14:45:16
Trilo, un arī ļauno garu apsēstās vietas ir... psiholoģija un masu psihozes... Ne par velti maitas "misionāri" izbradāja visādas svētas un ļaunu garu apsēstas dobītes paši to nezinot... un nekas šiem nenotika, tik vietējie šūpoja galvu un vēl šodien gaida, kad tas zibens šos saspers!

Es gan saprotu, ka grūti pat ļoti trenētam cilvēkam vidē, kur uz katra stūra psiholoģiskais noskaņojums tev liek redzēt Čeburaškas, tu tās nesāktu tiešām redzēt!
Donachka
# Iesūtīts: 2008.06.02 14:47:49
MuldersRausītis
Mulder, es nekadas stigmas un meedijus nekjeru. Bet ja es ieeju kaut kaadaa lidmashiinas angaraa, kur hariki breekuljo vai arii gadsimtiem esoshaa dziivu luugshanu namaa, piemeram Magdaleenas bazniicaa, tad sajuutas un Dieva tuvums nenoliedzami ir juutams otrajaa celtnee.
Donachka
# Iesūtīts: 2008.06.02 14:48:56
Mulders
Nunu, neesi tik pashparliecinats. parunaa kaut vai ar autoinspektoriem, kuri tev pastaastiis par vietaam, kuraas nez kapeec cilvji sitas nost uz liidzenas vietas ne no shaa, ne no taa. taapat ieteiktu paskatiities raidiijumus par ekstrasensiem, ja tevi nebiedee tas, ka varetu sashuupoties tava ticiiba.
Kundali
# Iesūtīts: 2008.06.02 14:50:37
Guldas upes ūdenskritums pie Siguldas arī ir svētvieta, kaut neviens tur nav parādijies. Pie tam šis ūdens ir ārstniecisks.
Mulders
# Iesūtīts: 2008.06.02 14:51:15
Donačka, pareizi!
Taču es te bik par ko citu - ja vesels reģions, ciems, pilsēta ir safārējusies un redz Čeburaškas, tad neizbēgami to sāks redzēt arī atbraucējs... kurš uzsēdies uz tā paša viļņa dalīs to pašu realitāti - BTW tas pac pie Harikiem!

Tādējādi laikam jau tas jautājums - uz kāda viļņa mēs uzsēžamies!

Es nesaku ka Meždugorjā vai Fatimā nekā nav, tak es neticu, ka tas, kas tur rēgojas ir Jēzus Kristus Nācarieša māte - Marija! Lai arī Gars par tādu var uzdoties... jo zinām, ka Gari reti kad nāk ar savu īsto vārdu!
Donachka
# Iesūtīts: 2008.06.02 14:52:21
Kundali
A kaa tad tu zini, ka taa ir svetvieta, ja neviens nav paradiijies? Varbutu tev tur arii vajag plakaatu izliimeet?
Kundali
# Iesūtīts: 2008.06.02 14:54:12
Es šodien krievu avīzē Vesti Segodņa izlasīju, ka ūdens ir dziedniecisks. Tur ir paraža - peldēties zem ūdenskrituma "pa pliko" Mani tur ziemā (sniega nebija) ar mašīnu aizveda mana pirmspēdējā draudzene no Valmieras, bijām arī Zilajā Kalnā.
Rausītis
# Iesūtīts: 2008.06.02 14:54:34
tas ir tas, kas luterismā priecē, dod brīvības un drošības sajūtu, mācību var mācīties neaktarīgi no vietas, cilvēku sajūtām, maģiskiem rituāliem, dārgiem ceļojumiem, tā ir skaidri saprotama un viegli transportējama, lai kur cilvēks dotos un kur atrastos
...tur, kur sākas fīlinga, zīmju un vietu auru meklēšana, ak, tas ir tik apgrūtinoši, jo tad cilvēks nekad nevar būt drošs vai ir uzņēmis pietiekami daudz "Marijas", lai varētu ticēt, un tad vēl sākas samērīšanās ar to, kam kas ir parādījies ... labāk ar līkumu tam visam
Mulders
# Iesūtīts: 2008.06.02 14:54:47
Acerējos klasiku - Mozu, noaun kājas, jo zeme kur tu stāvi ir Svēta!
Donachka
# Iesūtīts: 2008.06.02 14:56:44
Rausītis
Rausiit, a tev neienaak prataa, ka tu tagad uzcel savus pratojumus uz saviem nepareizajiem priekshstatiem un tiem vispar nav nekaada sakara ar ticiibu, bet tikai ar taviem priekshstastiem par to, kaa tic "katolji"?
Kundali
# Iesūtīts: 2008.06.02 15:00:43
No vienas puses - ir parādība bijusi. No otras puses - tas tagad ir labi nostādīts kristīgā tūrisma biznesa paveids. Ari Pokaiņu mežs pārtapa par "masu psihozes" upuri, kaut gan "baltie tēvi" tur nerādijās.
Rausītis
# Labojis Rausītis: 2008.06.02 15:00:51
Donachka
sajuutas un Dieva tuvums nenoliedzami ir juutams
Jā un ... nē. paskaidrošu, kāpēc man ir bail no sajūtām.
1) Ko tu man teiksi, ja es nejūtu nekā, bet tu it kā jūti Dieva tuvumu. es sākšu skumt, ka nekko nejūtu.
2) man pazīstamo brigādi, kas devās uz Eleju pie dziednieces, viņa arī ieveda savā baznīcā, un viņi arī tur noteikti sajuta kaut kādu īpašu sajūtu, viņi droši vien ir pārliecināti, ka kaut kas saistībās ar Dievu ... bet mēs labi zinām, ka ja mācība ir pareiza, tad arī sajūtas ir pareizās. bet kamēr es nezinu pirmo, tikmēr man tās otras neder.

priekshstastiem par to, kaa tic "katolji"?
šajā gadījumā maniem vārdiem nav nekāda sakara ar katoļiem tieši ... ko lai dara, ja viņi ir "prihvatizējuši" šīs parādības
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . >>

:: Pievienot komentāru

Autors: 
  • Lai iekopētu autora vārdu,nospied uz tā.
  • Reģistrēti lietotāji var rediģēt tekstus vēlāk.
Bold FontItalics fontUnderlineStrike OutSubscriptSuperscriptFont colorTeletypeHorizontal LineE-mail linkhyperlinkListsimies
Atlikušas 1000 zīmes

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 30 , pavisam kopa bijuši: 13284