Šī lapa ir izdrukāta no LELB
Interneta adrese:
http://www.lelb.lv/lv/?ct=lelb_zinjas&fu=read&id=2892

Seminārs "Nozīmīga laulība" zoom platformā

Redaktors
2021.03.09 14:48

Vai Jūs vēlētos veltīt savam dzīvesdraugam vairāk laika un izvirzīt jaunus mērķus savai laulībai? Varbūt esat laulībā jau vairākus gadus, noguruši no rutīnas un ikdienas rūpēm? Vai Jums ir sajūta, ka esat divi svešinieki, kas dzīvo zem viena jumta? Gribētos izrunāties un atrast ceļu atpakaļ vienam pie otra?

"The Significant Marriage" dibinātāji Mērija un Deivs Goti vairāk kā 20 gadus kalpo laulātajiem un ir palīdzējuši neskaitāmiem pāriem atjaunot un stiprināt savas attiecības. Mērija ir psihoterapeite, kas lielu vērību savā praksē pievērš tieši pāriem, kas nonākuši krīzes situācijās, bet Deivs ir inženieris ar izcili asu prātu, viņa spējas sniegt konstruktīvu risinājumu vai rīcības plānu padara viņus par lielisku tandēmu.

Semināra laikā laulātajiem pāriem būs iespēja vienam otru labāk iepazīt, apgūt komunikācijas prasmes, konfliktu risināšanas iemaņas, piecas mīlestības valodas un uzzināt, kā uzlabot seksuālās attiecības. Semināra beigās laulātie kopīgi izstrādās plānu ar mērķi spert konkrētus soļus, lai pilnveidotu savas attiecības un piepildītu Dieva aicinājumu savās dzīvēs.

Ja laulības dzīvē iestājusies rutīna, sagurums un stress, zudusi cerība vai mērķis, ko kopīgi sasniegt, tad šis seminārs ir tieši Jums! Semināra laikā Mērija un Deivs sniedz teorētisko bāzi, bet lielākais uzsvars ir uz laulāto sarunām, veicot praktiskus uzdevumus.

Šogad pirmo reizi mums būs iespēja pievienoties “The Significant Marriage” semināram tiešsaistē sešas pirmdienas no 12.aprīļa līdz 17.maijam no18:30 līdz 20:30 ZOOM platformā. Semināra dalības maksa 60 EUR (iekļauti izdales materiāli – 2 darba grāmatas un mērķa burtnīca). Pieteikšanās līdz 26.martam, aizpildot pieteikšanās anketu un veicot dalības maksu. Seminārs notiks angļu valodā ar tulkojumu latviešu valodā.

“Lieliska laulība un mīlošas attiecības nerodas pašas no sevis. Tas ir mērķtiecīgs darbs. Reizēm mēs esam tik aizņemti ar projektiem, darbiem, kalpošanu, ka atstājam novārtā pašu svarīgāko - savu ģimeni, laulāto un savas attiecības ar Dievu. Mēs esam bijuši līdzās Deivam un Mērijai jau piecus gadus un esam redzējuši, kā viņi paši īsteno dzīvē to, ko māca. Mums pašiem šie semināri ir palīdzējuši ne tikai izrunāt sasāpējušos jautājumus, piedot, no jauna vienam otru iemīlēt, bet arī kopā saklausīt, ko Dievs vēlas piepildīt mūsu dzīvēs un atsaukties Viņa aicinājumam.” Jānis un Kristīne Lemantoviči

Vairāk par Mēriju un Deivu var uzzināt viņu mājas lapā “The Significant Marriage” https://www.thesignificantmarriage.com/dave-mary-gothi.html

Pieteikuma anketa - https://docs.google.com/forms