Šī lapa ir izdrukāta no LELB
Interneta adrese:
http://www.lelb.lv/lv/?ct=lelb_zinjas&fu=read&id=2824

Cilvēks nomirst nevis tad, kad apstājas viņa sirds, bet tad, kad par viņu aizmirst tie, kuri viņu ir mīlējuši

Redaktors
2020.10.26 12:56

Projekts www.timenote.info Jau desmit gadus veido pasaules personu, notikumu un vietu enciklopēdiju, īpašu uzmanību pievēršot Latvijas cilvēku apzināšanai un ierakstu par viņiem saglabāšanai.

Mēs meklējam ziņas par latviešiem visā pasaulē. Enciklopēdija ir veidota tā, ka ikviens savus savu piederīgos, tuvos un nozīmīgos cilvēkus ieraksta pats. Tāda tautas rakstīta vēsture dod vispilnāko ainu par mums.

‍Mēs pamazām apzinām arī Dievnamus, kuros esošās draudzes arī ir būtiska Latvijas vēstures un kultūras sastāvdaļa. Aicinām apzināt savu draudžu vēsture, rakstīt par tur esošiem vai bijušiem cilvēkiem, veidojot ierakstos gan radnieciskas, gan sociālas saites.

‍Nesvarīgu cilvēku vēsturē nav, tāpēc ir ierakstāms ikviens. Par katru, kurš bijis šajā pasaulē, ir jāsaglabā ziņas vēsturē. Rakstām vēsturi kopā – katra likteņstāsta līdz nācijas vēsturei.Gadījumā, ja Dievnams (arī Jums zināma kāda kapsēta, mācību iestāde) nav atzīmēts mūsu enciklopēdijā, atsūtiet ziņas, aprakstu par to. Noteikti iezīmēsim kartē un tad ikvienu personu, kas ir kaut kādā veidā saistīts ar šo vietu, varēs tai piesaistīt.

‍Ja ir neskaidrības vai jautājumi par ierakstu veikšanu, lūdzu rakstiet uz e-pastu: info@nekropole.info – mēs palīdzēsim.

‍Cieņā,
‍Timenote.info vārdā
‍Aivars Borovkovs