Šī lapa ir izdrukāta no LELB
Interneta adrese:
http://www.lelb.lv/lv/?ct=lelb_zinjas&fu=read&id=2823

Bezmaksas nodarbības cilvēkiem pēc šķiršanās

Redaktors
2020.10.23 21:16

Rīgas domes Labklājības departaments aicina apmeklēt bezmaksas nodarbības cilvēkiem pēc šķiršanās

Ar mērķi palīdzēt cilvēkiem, kuri pārdzīvo pāru attiecību iziršanu un cieš no šķiršanās sekām, oktobra beigās tiks uzsākts nodarbību cikls “Dziedinošās pārmaiņas”, kuru Rīgas domes Labklājības departamenta finansētā pakalpojuma “Nodarbību vadīšana atbalstam pēc pāru šķiršanās” ietvaros ir izstrādājusi un vadīs organizācija “Vesels veselumā”.

“Attiecības ir kā vesels trauks, pilns atmiņu, mīlestības un cerības, bet, kad tas saplīst, cilvēks izlemj turēties tikai pie lauskām vai uzreiz bēgt jaunās attiecībās, neizdzīvojot šķiršanās sāpes”, stāsta organizācijas “Vesels veselumā” vadītāja Harina Brūklene. “Ikviens no mums kaut reizi dzīvē ir saplīsis, bet galvenais ir nepadoties, tāpēc nodarbību gaitā vēlamies ļaut katram izdzīvot šīs sāpes, dziedināt ievainojumus, un tad skatīties uz priekšu, līmējot trauku atkal kopā.”

Savukārt, eksperte psiholoģijā (Mg.psych.) un nodarbību cikla pasniedzēja Jūlija Žakemo skaidro: “Reizēm ir grūti līdz galam realizēt notikušo, kā arī sagatavoties jaunajam etapam, saglabāt sevi. Šie semināri ļaus labāk iemācīties respektēt, izprast un pabeigt attiecības ar bijušo partneri un saredzēt perspektīvas jaunajā statusā.”

Nodarbības sāksies jau oktobra beigās un turpināsies novembrī. Pirmo četru nodarbību ciklu rīdziniekiem būs iespēja apmeklēt otrdienās -  27. oktobrī, 3., 10.  un 17. novembrī, bet otrais cikls notiks ceturtdienās – 29. oktobrī, 5.,12. un 19. novembrī.

Nodarbības notiks Rīgā, Brīvības ielā 119, Rīgas Jaunās Ģertrūdes baznīcas telpās. Nodarbību norises laiks - no plkst.18.30 līdz plkst.20.00.

Iecerētās nodarbību tēmas:

Pārmaiņas dzīvē prasa arī pārmaiņas mūsu domāšanā un rīcībā – dziedinošas pārmaiņas. Nodarbību īstenotāji cer, ka šīs nodarbības būs ieguldījums šādu pārmaiņu radīšanā, un rudens ir labs laiks to sākumam.

Ievērojot epidemioloģiskās drošības pasākumus valstī, dalībnieku skaits ir ierobežots.
Pieteikšanās nodarbībām un papildus informācija:
Harina Brūklene, tālr.26463444, vai
e-pasts: veselsveseluma@gmail.com

Informācija par citām Rīgas domes Labklājības departamenta aktivitātēm:
www.veseligsridzinieks.lv
             www.facebookcom/veseligsridzinieks.lv