Šī lapa ir izdrukāta no LELB
Interneta adrese:
http://www.lelb.lv/lv/?ct=lelb_zinjas&fu=read&id=2670

Pusaudžu iesvētes mācības 2020

Redaktors
2020.01.31 12:57

Gregorskola piedāvā 15-20 pusaudžiem iespēju apgūt iesvētes mācības pamata kursu pusaudžu vecumam atbilstošā vidē, veicinot komunikāciju un sadraudzību starp vienaudžiem no visas Latvijas.

Pusaudžiem, kuri ir noklausījušies iesvētes apmācības kursu, nākamajā gadā tiek dota iespēja mācīties praktisko kristietību jeb māceklību kalpojot jaunajiem dalībniekiem.

Gregorskolas pieredze liecina, ka pusaudži vecumā no 12-14 nereti netiek iesaistīti draudzes dzīvē. Tas notiek tāpēc, ka viņi ir izgājuši svētdienas skolu, bet nav vēl gatavi uzsākt apmeklēt draudžu jauniešu rīkotos vakarus/pasākumus. Savukārt jauniešu vadītājiem ir grūti atrast balansu starp pusaudžu un jauniešu vecuma īpatnībām. Ņemot vērā lokālo draudžu piemēru, esam novērojuši, ka draudžu svētdienas skolas programma nenodrošina satura pāreju uz pusaudžiem aktuālām tēmām. Līdz ar to nereti veidojas barjera pusaudžiem piedalīties draudzes dzīvē, kā rezultātā viņiem netiek piedāvāta iespēja mācīties praktisko kristietību darbībā jeb māceklību.

2020. gadā Pusaudžu iesvētes mācības norisināsies:


Kopējā dalības maksa dalībniekam par 2 nedēļas nogalēm un piedzīvojumu nedēļu ir  EUR 160.

28.-30. augusts salidojums, kurā sabrauc pusaudži no visiem mācību gadiem. Salidojuma dalības maksa ir 40 EUR.


Pusaudžu pieteikšana mācībām līdz 10. februārim
Saldus, Lielā iela 26 | skola@gregors.lv | mob. 20216655,

Vairāk informācijas: www.gregors.lv