Šī lapa ir izdrukāta no LELB
Interneta adrese:
http://www.lelb.lv/lv/?ct=lelb_zinjas&fu=read&id=2625

Rekolekcijas 2020. gada LELB Rekolekciju centrā, Mazirbē

Redaktors
2019.11.13 09:42

2020. gada lozungā ir citāts no Marka eveaņģēlija: “Es ticu! Palīdzi man manā neticībā!” (Mk 9:24) Šo lūgšanu Jēzum izteica vīrs, kurš vēlējās, lai viņa dēls tiek atbrīvots no ļaunā gara. Tā bija godīga lūgšana, kas izrietēja no sarunas ar Jēzu. Dažkārt, arī mums lai nonāktu līdz godīgai lūgšanai un sarunai ar Jēzu ir nedaudz jāatkāpjas no savas ikdienas pienākumiem, rutīnas un steigas, lai mierā ar Viņu pārrunātu, kas patiešām man ir svarīgs un vēl būtiskāk ir sadzirdēt to, ko Viņš vēlas teikt man.

    Tādēļ arī 2020. gadā mēs piedāvājam rekolekcijas kā vienu no veidiem kā kopt savas attiecības ar Kungu Jēzu Kristu. Rekolekciju metode balstās Ignācija no Lojolas dotajos rekolekciju vadīšanas principos. Rekolekcijās mēs piedāvājam nošķirties no savas ikdienas, lai, lasot Svētos Rakstus, pavadot laiku lūgšanā, piedaloties ikdienas dievkalpojumā un tiekoties ar apmācītu vadītāju, tiktu vests cauri dažādām Svēto Rakstu tēmām, evaņģēlija notikumiem, un tādā veidā labāk aptvertu un piedzīvotu Dieva doto atklāsmi Svētajos Rakstos, un tā ļaujot Dieva Vārdam izgaismot sevi, savu dzīvi, attiecības ar Dievu un līdzcilvēkiem.

2020. gadā tiek organizētas sekojošas rekolekcijas:

Rekolekcijām pieteikties LELB rekolekciju centrā Mazirbē rakstot e-pastu uz mazirbe@rekolekcijas.lv vai zvanot uz kādu no tālruņiem: 26 549 433, 29 630 953.
Lūdzu ņemt vērā, ka vietu skaits ir ierobežots, tādēļ lūgums pieteikties savlaicīgi.

Uzsaukums rekolekcijām PDF formātā pieejams - šeit