Šī lapa ir izdrukāta no LELB
Interneta adrese:
http://www.lelb.lv/lv/?ct=lelb_zinjas&fu=read&id=2566

Kampaņa “40 Dienas par Dzīvību ” 2019. gada rudens

Redaktors
2019.07.30 23:14

“Jo Tu radīji manu visdziļāko būtību, Tu mani veidoji un piešķīri man ķermeni manas mātes miesās. Es slavēju Tevi un pateicos, ka esmu tik brīnišķi radīts, brīnišķi ir Tavi darbi, mana dvēsele to labi zina. Manas būtnes veidojums Tev nebija apslēpts, kad es slepenībā tapu radīts, mātes klēpja dzīlēs veidots. Tavas acis mani redzēja kā bezmiesas iedīgli, un Tavā grāmatā bija rakstītas visas manas dienas, jau noteiktas, kad to vēl nebija it nevienas” 139.Psalms 13-16

No 25. septembra līdz 3. novembrim Latvijas galvaspilsētā, Rīgā notiks kampaņa  “40 Dienas par Dzīvību”. Tā ir starptautiski  koordinēta lūgšanu, gavēņa, miermīlīgas klātbūtnes, kā arī sabiedrības informēšanas kampaņa, kur Dievam atvēlēta pirmā vieta. Tā nav politiska kampaņa.

 Kampaņas mērķis ir risināt abortu krīzes problēmu vietējā līmenī - glābt vēl nedzimušu bērnu dzīvības, glābt viņu ģimenes locekļu dzīves no pēcaborta traumām, iedvesmot sirdis un prātus attieksmes maiņai ne tikai pret mūsu nedzimušajiem brāļiem un māsām, bet arī pret visiem sabiedrības locekļiem, tai skaitā pašiem pret sevi, pozitīvi ietekmēt mūžīgu dvēseļu likteņus.

“40 Dienas par Dzīvību” ir kampaņa, kas noved pie rezultātiem un citās pasaules valstīs ir pierādīta kā efektīva. Kampaņai ir izteikti miermīlīgs raksturs, tās dalībnieki ir smalkjūtīgi un nekad nav vardarbīgi vai pilsoniski nepaklausīgi. Kampaņas organizatori saskaņo ar pašvaldību un policiju, iegūstot visas nepieciešamās atļaujas.
 
   Kampaņa “40 Dienas par Dzīvību ” sastāv no 3 komponentiem:

  1. Lūgšana un gavēnis, nodomā par abortu veikšanas pārtraukšanu un siržu atvērtību, lai ikviens ieņemts bērns tiktu pieņemts un mīlēts, laists pasaulē un ar atbildību audzināts, un līdzīgos nodomos. Katrai dienai ir paredzēts īpašs lūgšanu nodoms, Svēto Rakstu lasījums, pārdomas un lūgšana. Katru dienu par svētbrīdi un lūgšanām atbildēs īpaši nozīmēts lūgšanu kapteinis.
  2. Nemitīga klātbūtne, vigilija vai mierīga demonstrācija tiks nodrošināta vismaz 12 stundas diennaktī visu 40 dienu laika periodā pie izvēlētas, nedzimušo dzīvībai  nozīmīgas iestādes Rīgā.
  3. Sabiedrības informēšana. Šogad sabiedrības informēšanas mērķis ir panākt, lai Latvijas iedzīvotāji saprot šī vēstures mirkļa neatliekamību un nozīmību, lai mēs kļūtu gatavi izšķirošai rīcībai, aizstāvot cilvēka dzīvību un cieņu no ieņemšanas brīža līdz dabiskai nāvei. Mēs apzināsimies gan mūsu priekšrocības, gan trūkumus, lai Latvija varētu kļūt par cilvēka dzīvībai draudzīgu valsti. Abortam nav vietas mūsu nākotnē, jo nav nekā liekulīgāka par tā nezinātniskajiem attaisnojumiem. Ir zinātniski pierādīts, ka jau no ieņemšanas brīža cilvēks ir apveltīts ar unikālu un neatkārtojamu DNS, kur noteikta visa viņa ģenētiskā informācija un tas nav šūnu pikucis, kā to mums cenšas iestāstīt abortu aizstāvji. Īpaši, apzinoties patreizējo situāciju Latvijā, kad dzimstības rādītāji ir tik zemi, daudz jaunu cilvēku aizbrauc no valsts un palikušie gandrīz visās dzīves jomās cieš no palīdzīgu roku un cilvēciska atbalsta trūkuma, mūsu pienākums ir apliecināt, ka katrs ieņemtais bērns mums ir vērtība un nākotnes cerība un darīt visu, lai viņš būtu mīlēts, varētu piedzimt un būtu ar atbildību audzināts. Mums ir jākliedē mīti un tuvredzīga domāšana, kas sašķeļ sabiedrību un attaisno nevainīgu bērnu slepkavības. Sabiedrība jāaicina dziedāt mūsu valsts himnu ar apziņu, ka arī paši esam darījuši visu, lai Dievs varētu svētīt Latviju. Ja kaut vienam bērnam draud iznīcības briesmas un mēs to vienaldzīgi pieļaujam, tad mēs aizšķērsojam ceļu Viņa svētībai.
 
Lūdzam iesaistīties kampaņā “40 Dienas par Dzīvību”, piesakoties nemitīgas klātbūtnes un lūgšanu dežūrām, rakstot uz e-pastu : prolife@one.lv, vai zvanot kampaņas direktorei Silvitai Kravalei - tālr.:25342585
Ja vēlaties kampaņu atbalstīt finansiāli, lūdzam ziedot Biedrībai Kustība "Par dzīvību!" Reģ. Nr. 50008046561, Rīga, Klostera iela 4, LV-1050,SEB Unibanka Rīdzenes filiāle,
Kods UNLALV2XIBAN konts:LV41UNLA0002043469773, ar maksājuma mērķi : Kampaņai „40 Dienas par Dzīvību”


Jau iepriekš pateicamies. Lai Dievs svētī!

                        Kampaņas „40 Dienas par Dzīvību” organizatori