Šī lapa ir izdrukāta no LELB
Interneta adrese:
http://www.lelb.lv/lv/?ct=lelb_zinjas&fu=read&id=2442

Rekolekcijas Mazirbē 2019. gadā

Redaktors
2018.12.10 23:06

2019. gada lozungā ir citēts 34. psalms: “Vairies ļauna un dari labu!” Cik iedvesmojoši vārdi, ja vien nesanāktu bieži kā reiz raidījumā “Savādi Gan” izskanēja: “Gribēju kā labāk, bet sanāca kā vienmēr.” Vai apustuļa Pāvila vārdiem to pašu pasakot: “Nevis to labo, ko gribu, es daru, bet rīkojos ļauni, kā pats negribu.” Tādēļ psalms turpinās: “Alksti miera un dzenies pēc tā!” Tā Kungs mums atgādina, ka labai dzīvei ir vajadzīgs miers. Ne tāds pasaulīgs miers, kas ir atkarīgs no apstākļiem. Bet iekšējs patiess miers, kas rodas kopjot attiecības ar mūsu Kungu Jēzu Kristu.

    Tādēļ arī 2019. gadā mēs piedāvājam rekolekcijas kā vienu no veidiem kā kopt savas attiecības ar Kungu Jēzu Kristu un tādējādi mantot mieru. Rekolekciju metode balstās Ignācija no Lojolas dotajos rekolekciju vadīšanas principos. Rekolekcijās mēs piedāvājam nošķirties no savas ikdienas, lai, lasot Svētos Rakstus, pavadot laiku lūgšanā, piedaloties ikdienas dievkalpojumā un tiekoties ar apmācītu vadītāju, tiktu vests cauri dažādām Svēto Rakstu tēmām, evaņģēlija notikumiem, un tādā veidā labāk aptvertu un piedzīvotu Dieva doto atklāsmi Svētajos Rakstos, un tā ļaujot Dieva Vārdam izgaismot sevi, savu dzīvi, attiecības ar Dievu un līdzcilvēkiem.

2019. gadā tiek organizētas šādas rekolekcijas:


Rekolekcijām pieteikties LELB rekolekciju centrā Mazirbē rakstot e-pastu uz mazirbe@rekolekcijas.lv vai zvanot uz tālruni 29 630 953.
Lūdzu ņemt vērā, ka vietu skaits ir ierobežots, tādēļ lūgums pieteikties savlaicīgi.

‍Plakāts PDF formātā pieejams - šeit