Šī lapa ir izdrukāta no LELB
Interneta adrese:
http://www.lelb.lv/lv/?ct=lelb_zinjas&fu=read&id=2417

Seminārs “Ziedojuma nozīme kristīgajā namturībā.”

Redaktors
2018.11.16 16:14

Ir tēmas, par kurām mācītāji no kanceles runā ļoti nelabprāt, bet savukārt baumas un nevalodas par tām izplatās visātrāk. Un neapšaubāma līdere šajā jomā ir nauda un viss, kas ar to saistās. Ziedojumi, to izlietošana, draudžu budžeti, dievnamu uzturēšanu izmaksas, mācītāju atalgojums… Un tad, kad par šīm lietām jautājumu un viedokļu ir vairāk nekā konkrētu atbilžu un skaidru formulējumu, rodas šaubas, neuzticēšanās un aizdomas.

Ādažu Evaņģēliski Luteriskā draudze piedāvā iespēju apmeklēt divu nodarbību kursu, kurā runāsim par ziedojumiem, to nozīmi un lomu katra atsevišķi ņemta kristieša, katras draudzes un visas Dieva baznīcas pastāvēšanā. Kas ir ziedojums? Kāpēc ir jāziedo un vai to vispār vajag darīt? Vai Dievam vajag manu ziedojumu? Ko par ziedošanu saka Raksti? Ko nozīmē būt Dieva namturim? Kā motivēt ziedot? Kā veidot ziedojumos balstītu budžetu?

Tātad: 2018. gada 24. novembrī un 01. decembrī
No plkst.10.00 līdz 16.00 (ar pusdienu pauzi)
Carnikavā “Laivu mājā”, Stacijas ielā 21
Dalības maksa € 10.00 par reizi.
Ietilpst: kafijas pauze, pusdienas, izdales materiāli.

Kopā ar mācītāju Arti Eglīti meklēsim atbildes uz šiem un citiem ar ziedošanu un namturību saistītiem jautājumiem. Šīs lekcijas un pārrunas varētu būt saistošas gan draudžu mācītājiem, gan draudžu priekšniekiem un padomes locekļiem.

Pieteikšanās http://bit.ly/Ziedosana
Sīkāka informācija kopstalujanis@gmail.com vai +31729559694

‍Pasākuma plakāts pieejams - šeit