Šī lapa ir izdrukāta no LELB
Interneta adrese:
http://www.lelb.lv/lv/?ct=lelb_zinjas&fu=read&id=2295

LELB Virsvaldes un Igaunijas evaņģēliski luteriskās baznīcas Konsistorijas pārstāvju tikšanās

Redaktors
2018.05.21 15:53

No 16.maija līdz 18.maijam Latvijas evaņģēliski luteriskās Baznīcas (LELB) arhibīskaps Jānis Vanags un LELB Virsvaldes pārstāvji tikās ar Igaunijas evaņģēliski luteriskās baznīcas arhibīskapu Urmas Viilma un Konsistorijas pārstāvjiem, lai apspriestu abu Baznīcu aktualitātes.
Vizītes laikā abu baznīcu pārstāvji informēja par aktualitātēm katras valsts baznīcā, kā arī apsprieda nozīmīgākos notikumus. Igaunijas evaņģēliski luteriskā baznīca stāstīja par tās apvienošanu ar Igaunijas evaņģēliski luterisko baznīcu ārpus Igaunijas un dalījās pieredzē nekustamo īpašumu apsaimniekošanas jomā.
Vizītē Tallinā piedalījās LELB Virsvaldes sekretārs Romāns Ganiņš, mācītāji Andris Krauliņš, Arnis Bušs un Aivars Gusevs, LELB sabiedrisko attiecību nozares vadītājs Kaspars Upītis. Igaunijas evaņģēliski luterisko baznīcu pārstāvēja mācītājs un kanclers Andrus Mõttus, vice-kanclere Ülle Keel, padomniece starptautiskajās un ekumēniskajās attiecībās Kadri Eliisabet Põder, Konsistorijas sabiedrisko attiecību speciāliste Regina Hansen, nekustamo īpašumu uzņēmuma “Kiriku Varahaldus” pārstāvis Jüri Parbo.