Šī lapa ir izdrukāta no LELB
Interneta adrese:
http://www.lelb.lv/lv/?ct=lelb_zinjas&fu=read&id=2273

Rekolekcijas “Dieva kalpošana caur tavām Svētā Gara dāvanām” un “Lūgšanas tuksnesī”

Redaktors
2018.04.25 13:09

“Redzi, Es viņu … aizvedīšu tuksnesī un uzrunāšu tās sirdi” (Hoz 2:16)

Aicinām uz divām rekolekcijām:
29.aprīlis–1. maijs

Lūgšanas tuksnesī

 (Burtnieku mācītājmuižā; vada māc. Ivars Jēkabsons)
Pieteikšanās uz rekolekcijām Burtniekos pagarināta līdz 28.aprīlim (Dace Kalcenava, t. 26479451).
Tēmas: Tuksnesis kā … vieta, kur sagatavoties; vieta pārbaudījumiem; vieta, kur izlīdzināties; vieta, kur cīnīties; vieta maizei no debesīm; vieta izaicinājumiem un vieta transformācijai.

Burtniekos rekolekciju sākums 29. aprīlī 18:00 (vakariņas), pirmā nodarbība sākas 19:30. Rekolekciju noslēgums – 1. maijā 16:00.
11.–12. maijs
Dieva kalpošana caur tavām Svētā Gara dāvanām
(Usmas Kristīgajā tautas skolā; vada māc. Uģis Brūklene)
Tēmas: Tava apdāvinātība. Tu un tavas Svētā Gara dāvanas. Svētā Gara darbs caur Viņa dāvanām Kristus miesā – Baznīcā. Tava misija. Ziedi tur, kur esi iedēstīts. Jūsu Aicinātājs ir uzticams, Viņš būs arī Darītājs.

Usmā rekolekciju sākums 11. maijā 18:00 (vakariņas), pirmā nodarbība sākas 19:00. Rekolekciju noslēgums – 12. maijā 17:00. Rekolekciju dalībnieki var palikt Usmas Kristīgajā tautas skolā līdz svētdienas vakaram bez papildu maksas. Informācijai par Usmu: https://www.facebook.com/nacunredzi/

Pieteikšanās līdz 7.maijam.

Abās rekolekcijās iekļauts dievkalpojums ar Sv. Vakarēdienu. Nodarbības mijas ar laiku lūgšanām un liecībām, laiku pārdomām un pastaigai dabā, un laiku sadraudzībai.

Rekolekcijas organizē LELB Svētdienas skolas nozare. Aicināti ne tikai svētdienas skolu skolotāji un palīgi, bet arī citi skolotāji, draudzes locekļi, kuru ikdienas darbs vai kalpošana saistīta ar pedagoga pienākumiem.

Aicinām un lūdzam draudzes atbalstīt savu svētdienas skolas skolotāju un viņu palīgu piedalīšanos! Paredzamās dalības izmaksas 30 EUR. Sīkāka informācija: 26064557; iveta.kalme@lelb.lv

‍Dienas kārtība pieejama - šeit