Šī lapa ir izdrukāta no LELB
Interneta adrese:
http://www.lelb.lv/lv/?ct=lelb_zinjas&fu=read&id=2124

Draudzes diena Baltezera Baznīcā ar mācītāju Ivaru Jēkabsonu, hokejistu Artūru Irbi, solisti Ievu Kerēvicu

Redaktors
2017.07.25 17:01

Svētdien, 30. jūlijā Ādažu evaņģēliski luteriskā draudze aicina uz saviem svētkiem un visiem atvērtu pasākumu - Draudzes dienu Baltezera baznīcā ar dievkalpojumu kopā ar mācītāju Ivaru Jēkabsonu, tikšanos un sarunām par dzīvi un ticību ar leģendāro hokejistu Artūru Irbi, koncertu ar Ievu Kerēvicu un kopīgu draudzīgu mielastu baznīcas pļavā.

Pulksten 11:00 visi aicināti uz īpaši ģimenēm un bērniem veltītu dievkalpojumu, ko vadīs mācītājs Ivars Jēkabsons un piedalīsies draudzes koris “Zari” ar diriģenti Evu Pērkoni un ērģelnieci Daci Akmentiņu. Pēc tam 12:30 muzikālo priekšnesumu turpinās dziedātāja Ieva Kerēvica kopā ar pianistu Madaru Kalniņu koncertā “Mazā interpretācija...”. Savukārt ap 13:30 baznīcā viesosies slavenais hokejists Artūrs Irbe ar savu liecību par savu dzīvi un ceļu uz ticību. Sarunas turpināsies arī 14:00 kopīgā mielastā pļavā pie baznīcas.

Draudzes diena ir tradicionāli ikgadēji svētki ar mērķi nepiespiestā gaisotnē būt kopā, iepazīties ar vietējo draudzi un baznīcu, baudīt mūziku un veltīt laiku sarunām par dzīvi un ticību ar interesantiem cilvēkiem. Uz šo pasākumu aicināts ikviens interesents un zināt gribošais, lai veidotu draudzīgus tiltus.

Šogad draudzē īpaša uzmanība tiek pievērta Carnikavas baznīcas rekonstrukcijas pabeigšanai. Tā ir otra draudzes baznīca, kas atrodas bijušajā Carnikavas centrā Siguļos. Tādēļ šogad tiek organizēta ziedojumu vākšanas kampaņa “Atjaunosim Carnikavas baznīcu kopā” ar mērķi līdz š.g. 31. oktobrim savākt 36 000 eiro, lai 2018. gadā Latvijas Simtgadē varētu atsākt dievkalpojumus. Draudzes dienā plānots arī prezentēt jaunās Carnikavas baznīcas interjera skices.

DRAUDZES DIENAS PROGRAMMA –


Informācija arī
www.baltezerabaznica.lv
www.facebook.com/BaltezeraBaznica
FB pasākums https://www.facebook.com/events/1206896349437310/?active_tab=about