Šī lapa ir izdrukāta no LELB
Interneta adrese:
http://www.lelb.lv/lv/?ct=lelb_zinjas&fu=read&id=2122

KRISTĪGĀS MŪZIKAS DIENAS GRIEZĒ 2017

Redaktors
2017.07.11 09:32

“Teici to Kungu mana dvēsele, Un viss, kas manī, Viņa svēto vārdu.” (Ps. 103:1)

No 21. līdz 23.jūlijam pie Griezes baznīcas, Saldus novadā, notiks ikgadējā vasaras nometne “Kristīgās mūzikas dienas Griezē 2017”. Arī šogad tās vadīs mūziķe un dziesminiece, Liepājas sv. Dominika draudzes SHOLAS vadītāja Kristīne Locika – Sudmale.

Nometnē aicināts piedalīties ikviens interesents, neatkarīgi no draudzes un konfesijas piederības, kas vēlās pagodināt Dievu mūzikā, būt kopā sadraudzībā, stundu lūgšanās, atpūtā skaistā vietā pie Ventas un Vadakstes sateces.

Mūzikas nodarbībās dziedāsim un muzicēsim,  gatavojoties sestdienas lūgšanai – koncertam, kurā slavēsim Dievu mūzikā un dzejā, kā arī nometnes noslēguma dievkalpojumam 23.jūlijā Griezes ev. lut. baznīcā un Sv. Misei Lēnu baznīcā.

Nakšņot būs iespēja tikko izremontētajā Griezes rekolekciju mājā, turpat pie baznīcas, vai, ja vēlaties, teltī.

Nometnes dalībnieki ir aicināti atbalstīt nometnes norisi  ar ziedojumu. Brokastīm un vakariņām ir jāņem līdzi cienasts.

Ierašanās nometnē, sākot no pl.16.00, 21.jūlijā.

Tuvāka informācija un pieteikšanās pie Mūzikas dienu vadītājas Kristīnes Locikas – Sudmales pa tālr. 26705843 (e-pasts lociki@inbox.lv) vai Griezes draudzes mācītāja Ata Freipiča pa tālr. 22316912 (e-pasts atis.freipics@lelb.lv).

Par Griezes baznīcu, tās atrašanās vietu, iepriekšējām Mūzikas dienām un citu informāciju variet uzzināt interneta vietnē www.griezesbaznica.lv.