Šī lapa ir izdrukāta no LELB
Interneta adrese:
http://www.lelb.lv/lv/?ct=baznicas_dienas&fu=read&id=1727

Papildus informācija par Baznīcas Dienu dalības maksu un reģistrāciju

Redaktors
2014.07.01 14:01

Baznīcas Dienu koordinācijas darba grupa informē, ka pie iepriekšējās informācijas par dalības maksām pievienojam detalizētāku paskaidrojumu, ja Baznīcas Dienās vēlas piedalīties daudzbērnu ģimene vai vēlas piedalīties mazāk nekā 3 dienas, kā arī par reģistrācijas 1.posma pagarināšanu līdz 10.jūlijam.

Pamatinformāciju par reģistrāciju un dalības maksām skatīt šeit>

Ja Baznīcas Dienās (BD) plāno piedalīties daudzbērnu ģimene ( 3 un vairāk bērni līdz 18 gadu vecumam), tad dalības maksa ir:
- 17,- EUR ir katram pieaugušajam un 15,-EUR katram bērnam no 10 g.v., ja nakšņošana ir uz grīdas ar savu matraci un guļammaisu.
- 22,-EUR - pieaugušajiem un 20,-EUR bērnam no 10 g.v. - ja nakšņošanas vieta ir gultā.
- līdz 10 g.v. vecumam - bez maksas.

Ja BD dalībnieks neizmanto piedāvātās naktsmītnes un ēdināšanu, tad dalības maksa ir 15,- EUR gan pieaugušajiem, gan bērniem no 7 gadu vecuma.

‍Ja BD dalībnieks plāno piedalīties mazāk par 3 dienām, tad dalības maksa samazinās par 7,-EUR (1 dienu mazāk), 14,- EUR (2 dienas mazāk) no pamatinformācijā minētās dalības maksas.

‍Visbeidzot, ņemot vērā, ka joprojām saņemam pieteikumus, tad reģistrācijas 1.posms, kas bija līdz 30.jūnijam, tiek pagarināts līdz 10.JŪLIJAM. Pēc 10.jūlija sākas paaugstinātās dalības maksas (skat.Pielikumā)

‍Neskaidrību gadījumā zvanīt tālr. 29128655.