Šī lapa ir izdrukāta no LELB
Interneta adrese:
http://www.lelb.lv/lv/?ct=baznicas_dienas&fu=read&id=1705

Ja vēlies pievienoties Baznīcdienu korim

Redaktors
2014.05.10 11:36

Aicinām dziedātājus ar dziedāšanas un mūzikas dāvanām pievienoties projektam “Baznīcdienu koris” – tas būs koris, kas tiek veidots speciāli uz šiem svētkiem un kopā ar citiem draudžu koriem dziedās Baznīcas Dienu koncertā 1.augustā un noslēguma dievkalpojumā 2.augustā.

Draudžu kori sparīgi jau sākuši gatavoties, lai iekļautos kopējā korī noslēguma dievkalpojumā, , bet ne visiem dziedātājiem, kuri vēlētos piedalīties, ir bijusi iespēja pievienoties kādam korim.

Tāpēc aicinām dziedātājus ar dziedāšanas un mūzikas dāvanām, kuri dosies uz Baznīcas Dienām, bet nebūs kādas draudzes kora sastāvā, pieteikties projektam “Baznīcdienu koris” – tas būs koris, kas tiek veidots, lai Baznīcas Dienās kopā ar citiem draudžu koriem veidotu kopkori, kas dziedās Baznīcas Dienu Lielajā koncertā 1.augustā plkst.20:00 Cēsu pils parka estrādē un, noslēguma dievkalpojumā sestdien, 2. augustā plkst.17:00.

Nepieciešams: vēlme dziedāt un priekšzināšanas nošu lasīšanā.

Mēģinājumi plānoti 2 daļās: Vidzemē un Rīgā.
Rīgā tie notiks LELB Virsvaldes zālē (Rīgā, M. Pils ielā 4): 20. maijā, 17. jūnijā, 1.jūlijā un 29. jūlijā no 18:00 līdz 20:30.
Vidzemes dziedātājiem mēģinājumu laikus paziņos atsevišķi.

Lūgums pieteikties dalībai korī pa e-pastu: koris@lelb.lv , norādot par sevi šādu informāciju- vārds, uzvārds, tālrunis, e-pasts.

                                                                             Baznīcas Dienu koordinācijas grupas vārdā,

Ilze Sprance