Šī lapa ir izdrukāta no LELB
Interneta adrese:
http://www.lelb.lv/lv/?ct=lelb_zinjas&fu=read&id=1673

Labdarības pavasara koncerts "DZIESMAS DZĪVĪBAI"

Redaktors
2014.03.24 21:58

Lai savāktu nepieciešamos līdzekļus Patvēruma mājas bez atbalsta palikušām grūtniecēm un jaunām māmiņām pabeigšanai, biedrība "Ģimenes Šūpulis" aicina uz dvēseles mūzikas koncertu "DZIESMAS DZĪVĪBAI" šo sestdien, 29.martā plkst.15:00 Rīgas Vecajā Svētās Ģertrūdes baznīcā.

Visi koncerta ienākumi atbalstīs Patvēruma mājas tapšanu un darbību. Patvēruma māja ir vieta Vidzemē, kur bez atbalsta palikušām grūtniecēm un jaunām, vientuļām mammām gūt praktisku un emocionālu patvērumu brīdī, kad gaidāma vai jau sagaidīta trauslā dzīvībiņa.

Piedaloties koncertā, projektu atbalsta koris PaSaulei, Ieva Akurātere, Evita Zālīte, Andris Grunte, Ilze Grunte, Haralds Sīmanis un ansamblis Laudetur .

Koncertu organizē biedrība Ģimenes Šūpulis, kas iestājas par dzīvību un darbojas trīs virzienos: izglītība - dzimšana - patvērums. Biedrības mājvietā, dāvinātajās lauku mājās Beverīnas novada "Jaunpalejās" jau ir izbūvēts 1.stāvs, kas tiek izmantots biedrības mērķiem. 2.stāva izveidošanai līdz gatavām Patvēruma mājas istabiņām bez atbalsta palikušām grūtniecēm un jaunajām māmiņām vēl pietrūkst 20 000 EUR (14 056 LVL).

Koncerta buklets ar programmu ir apskatāms šeit.

Pēc koncerta kafejnīca baznīcas skaistajā zālē - iespēja satikties, uzzināt vairāk, baudīt mājās gatavotus labumus, Labdarības tirdziņa stendā atrast sev un citiem vērtīgas, jaukas pašu rokām darinātas lietas - dosim pret brīvprātīgiem ziedojumiem

Biļetes var iegādāties www.ekase.lv vai pirms koncerta. Cena - 7 eiro.

Pirkt biļeti šeit>

Sirsnīgi aicinu Tevi pašu un lūdzu arī šo ziņu izplatīt citiem - lai paši gūtu dvēseles maizi un labums vairotos: piepildīsim Sv. Ģertrūdes 800 vietas!

‍Uz priecīgu tikšanos - Rudīte Brūvere , tālr. 29119593

Vairāk informācijas: www.gimenes-supulis.lv

http://www.ltv.lv/lv/raksts/22.12.2013-province.id22151/.

Dziesmas dzivibai