Šī lapa ir izdrukāta no LELB
Interneta adrese:
http://www.lelb.lv/lv/?ct=gramatas&fu=read&id=1442

Sākusi darboties mājas lapa www.dveseludarzs.lv

Redaktors
2012.10.16 20:26

Ar 10.oktobri ir sākusi darboties īpaša mājas lapa vecākiem, kas piedzīvojuši bērna zaudējumu - www.dveseludarzs.lv.

Mājas lapa dveseludarzs.lv ir vairāku cilvēku kopīgs projekts, kas radīts ar vēlmi atbalstīt vecākus pēc bērna zaudējuma. Šeit savā pieredzē dalās ģimenes vai sievietes, kuras ir piedzīvojušas gan agrīnu grūtniecības zaudējumu, gan arī nedzīvi dzimuša bērniņa zaudējumu, kā arī zaudējušas bērniņu pēc tā dzimšanas. Šie stāsti ir par dzīvi pirms un pēc notikušā, kā arī par to mīlestību, ko bērni ir atstājuši saviem vecākiem.

Dvēseļu dārzs ir ne tikai mājas lapa, bet arī reāla vieta dabā - pie sv. Alberta katoļu baznīcas atrodas piemiņas vieta nedzīvi dzimušiem vai drīz pēc piedzimšanas mirušiem bērniem - Dvēseļu dārzs, ko pirms dažiem gadiem izveidoja P.Stradiņa slimnīcas Garīgās aprūpes dienesta kapelāni.

Mājas lapu finansiāli un vispārēji atbalsta Latvijas Profesionālo veselības aprūpes kapelānu asociācija, Rīgas Lutera draudze un The Body Shop Latvija.

Rīgas Lutera draudzes mācītājs un Bērnu slimnīcas Vecāku mājas kapelāns Linards Rozentāls saka: "Esmu ļoti priecīgs, ka ilgi lolotais projekts ir sācis darboties, un arī no savas puses saku lielu paldies visiem, kas to ir visdažādākā veidā atbalstījuši! Ceru, ka ar laiku www.dveseludarzs.lv kļūs arī par satikšanās un sarunu vietu bērna zaudējuma pieredzi piedzīvojušajiem..."

Kontakti: linards.rozentals@gmail.com, tālr. 29220416