Šī lapa ir izdrukāta no LELB
Interneta adrese:
http://www.lelb.lv/lv/?ct=lelb_zinjas&fu=read&id=1226

Arhibīskaps pasniedz "Uzticības vairoga" apbalvojumus

Redaktors
2011.09.07 12:36

Svētdien, 4.septembrī LELB arhibīskaps Jānis Vanags viesojās Ikšķiles Sv.Meinarda draudzē un pasniedza baznīcas apbalvojumu „Uzticības vairogs” draudzes locekļiem Spodrai Zirnei un Ivaram Kalviņam par ilggadēju un uzticīgu kalpošanu Baznīcai un draudzei.


LELB apbalvojumu komisija lēmusi piešķirt Baznīcas apbalvojumu "Uzticības vairogs" Ikšķiles draudzes ilggadējai draudzes priekšniecei Spodrai Zirnei par ilggadējo un uzticīgo kalpošanu Baznīcai un Ikšķiles evaņģēliski luteriskajai draudzei.

Profesoram un akadēmiķim Ivaram Kalviņam apbalvojums piešķirts par ilggadējo un uzticīgo kalpošanu Baznīcai un ievērojamo ieguldījumu Ikšķiles Sv.Meinarda dievnama atjaunošanā un draudzes nama celtniecībā.

Spodra Zirne un Ivars Kalviņš bija starp tiem aktīvajaim un uzņēmīgajiem Ikšķiles draudzes locekļiem un ikšķiliešiem, kuri uzdrošinājās uzsākt un sekmīgi paveikt Ikšķiles Sv.Meinarda vārdā nosauktās baznīcas atjaunošanu. Arī draudzes jaunais un cēlais draudzes nams tapis pateicoties Ivara Kalviņa un Spodras Zirnes aktīvam darbam un sadarbībai - gan ar citiem draudzes ļaudīm, gan ar arhitektu un celtniekiem.

Ikšķiles draudzes mācītājs Dzintars Laugalis atzīst: „Šī nelielā pateicība simbolizē gandarījumu un prieku par visu to labo, ko iespējams paveikt Dieva druvā, pateicoties Viņa svētībai. Šis ir priecīgs brīdis, ko piedzīvo Ikšķiles draudze”.

Vairāk informācijas par par baznīcas apbalvojumu „Uzticības vairogs” - ŠEIT, par Ikšķiles draudzi: www.ikskilesdraudze.com.