Ziņu arhīvs
< Maijs 2008 >
p o t c p s s
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
2024. gada 25. aprīlis
Vārda dienas: Līksma, Bārbala

Brāli un māsa, nāc studēt LA!

Svētie Raksti māca, ka "ikviens, kas piesauc Tā Kunga Vārdu, tiks izglābts." Tomēr apustulis Pāvils arī piebilst, ka šī Rakstu apsolījuma piepildīšanās ir atkarīga no mācītāju un draudžu darbinieku sūtīšanas strādāt Tā Kunga druvā. Pāvils raksta: "Kā lai piesauc, kam nav ticējuši? Un kā lai tic tam, par ko nav dzirdējuši? Bet kā lai dzird, kad nav, kas sludina?" (Rom.10:13-14).

Ja Dievs Tevi ir aicinājis nopietni mācīties Tā Kunga Vārdu un Viņa Patiesību un kalpot Kristus Baznīcai, studijas Lutera Akadēmijā ir domātas tieši Tev!

Tu vari nākt mācīties Lutera Akadēmijā pat tad, ja vēl neesi pārliecināts par savu aicinājumu kalpot Baznīcā, bet Tevi interesē Bībeles studijas un vēlēšanās saprast Baznīcas ticību.

Lutera Akadēmija izglīto cilvēkus, kuri vēlas kalpot Baznīcā par mācītājiem, Baznīcas mūziķiem vai arī kalpot kādā citā draudzes amatā vai pienākumā. Mūsu mācībspēki ir labi izglītoti speciālisti dažādās teoloģijas jomās un no sirds veltījuši sevi studentu mācīšanai. Pasniedzēji studentiem palīdz apgūt Svēto Rakstu un Baznīcas ticības apliecību patiesības, izprast un novērtēt Baznīcas dievkalpojumu praksi un veicina Svētā Gara dotās ticības stiprināšanu.

Dieva balss mūs bieži mudina uz lielāku līdzdalību Baznīcas kalpošanā – kalpot Dievam un Viņa tautai. Mums dāvāto Dieva aicinājumu visbiežāk pamana mūsu tuvākie cilvēki – ģimenes locekļi, mācītājs, draugi.

Ja Tev ir jautājums par sevi, vai Dievs Tavu ceļu vēlas vadīt uz kalpošanu Baznīcai, vai arī Viņš vienkārši vada Tevi uz dziļāku Kristus Evaņģēlija apgūšanu, pajautā, ko par to domā Tavi tuvākie līdzcilvēki. Pārdomājot savas iespējamās studijas Lutera Akadēmijā, paliec lūgšanās un jautā pēc Dieva prāta.

Ja Tev rodas praktiski jautājumi par iespējām studēt Lutera Akadēmijā, zvani mums, un mēs kopā pārrunāsim Tavas iespējas padziļināt un paplašināt zināšanas un uzticību kristīgajai ticībai. 


ATVĒRTO DURVJU DIENA 
Lutera Akadēmijā

2008. gada 31. maijā pulksten 12:00
Rīgā, Doma laukumā 1, zālē

Visi laipni aicināti!

 

Ziņa publicēta 2008.05.23 16:18.
 » skatīt visus dienas ierakstus
 » skatīt visus mēneša ierakstus
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »