Ziņu arhīvs
< Aprīlis 2008 >
p o t c p s s
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        
2024. gada 26. aprīlis
Vārda dienas: Alīna, Sandris, Rūsiņš

DIENAS LOZUNGS

Bīsties Dieva un ievēro viņa baušļus, jo tas ir viss, kas cilvēkam jādara!
Māc 12:13

Jēzus atbildēja: "Augstākais ir: klausies, Israēl, Kungs, mūsu Dievs, ir vienīgais Kungs. Un mīli
Kungu, savu Dievu, no visas sirds un no visas dvēseles, un ar visu prātu, un ar visu spēku. Otrs ir šis: mīli savu tuvāko kā sevi pašu. – Par šiem augstāka baušļa nav.
Mk 12:29–31

2Moz 34:18–35
1Tes 3:1–13
Mt 5:27–37

lasīt vairāk >

"No drauga draugam"

Rīgas Kristīgā vidusskola ceturtdien, 10. aprīlī, pulksten 19 Brīvā laika centrā "JOTA" aicina uz labdarības koncertu "No drauga draugam". Visi koncertā gūtie ienākumi tiks izlietoti, lai iegādātos rotaļlietas, spēles un mācību grāmatas Bērnu klīniskās universitātes slimnīcas onkoloģijas un citu nodaļu smagi slimo bērnu saturīgai un jaukai brīvā laika pavadīšanai.

Šogad koncertā piedalīsies: Z–Scars, Iedomu spārni, Intars Busulis, Mirtas blues band, Ēriks Gruzniņš, MonkeyRocks, Framest, Order Sang, Stone Step, Superhuman, teātra deju studija "SAVANNA" un citi labas gribas cilvēki.

Šāda veida pasākums tiek rīkots jau otro gadu, pirms gada pasākuma iniciatori pamatā bija Rīgas Kristīgās vidusskolas 12. klases skolēni, nu jau absolventi, kas vēlējās būt ne tikai ņēmēji, bet arī devēji. Sākotnējā iecere – uzaicināt dažus mūziķus, kas gatavi spēlēt idejas vārdā, lai visus ienākumus no simboliskās ieejas maksas (Ls 2) varētu novirzīt labdarībai, – aizvien pieauga apmēros. Jau pagājušā gadā koncerts izvērtās visai vērienīgs – tik negaidīti liela bija atsaucība no mūziķu puses.

Tā rezultātā bija iespējams slimnīcai iegādāties dažādas rotaļlietas un spēles par 600 latiem, un tas, ņemot vērā, ka koncertu noorganizēja neliela skolas jauniešu grupiņa, nav maz! 2007. gadā notikušā koncerta faktiskais noslēgums bija Bērnu klīniskās universitātes slimnīcā, kur pasākuma organizatori un grupa "Gain Fast" pēc neliela koncertiņa draudzīgā noskaņā pasniedza slimnīcas pārstāvjiem sarūpētās dāvanas. Taču lielākais pārdzīvojums visiem bija onkoloģijas nodaļas bērnu apciemojums, un, tiekoties ar šīs nodaļas slimniekiem, tikai ar lielām pūlēm bija iespējams valdīt asaras…

Šogad rūpes par pasākumu uzņēmušies jaunākie vidusskolēni – 10. klases entuziastu grupa, kas šai idejai velta visu savu spēku un laiku, pēdējās nedēļās uzsakot arī miegam un reizēm labākām atzīmēm skolā.

Pasākuma ieejas maksa palikusi iepriekšējā – simboliskie 2 lati vienai personai, taču aicinām iespēju robežās ziedot vairāk, jo PILNĪGI VISI koncerta ienākumi tiks novirzīti mazo slimnieku atbalstam, kā tas tika darīts arī aizvadītajā gadā.

Koncerta sākums – pulksten 19, beigas tiek plānotas orientējoši ap pusnakti, taču, neatkarīgi no organizatoriem, šis laiks var arī mainīties. Pasākuma organizatori apzinās, ka nākamā diena ir darbdiena vai skolas diena, taču tieši tāpēc, ka tā nav piektdiena vai sestdiena, bija iespējams piesaistīt tik daudz projekta atbalstītāju!

Uzmanību! 
Līdzi jāņem arī personu apliecinošs dokuments, jo koncerts plānots līdz pusnaktij!

Uz tikšanos koncertā "No drauga draugam" 
10. aprīlī Brīvā laika centrā "JOTA"
 (Rīgā, Grīziņkalnā, A. Deglava ielā 1a – 
starp Sv. Pāvila baznīcu un Rīgas Kristīgo vidusskolu).

Nāc arī Tu un ienes savu prieku viņu mazajās sirsniņās! 
Un, iespējams, kādiem bērniem Tu dosi priecīgāku skatu 
uz pasauli!


Attēlā: Grupa "Gain Fast" koncertā "No drauga draugam" 2007. gadā.

 

Ziņa publicēta 2008.04.08 17:05.
 » skatīt visus dienas ierakstus
 » skatīt visus mēneša ierakstus
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »