2024. gada 25. aprīlis
Vārda dienas: Līksma, Bārbala

Ceturto reizi Latvijā notiks Global Leadership Summit konference

iesūtīts: 2014.06.12 12:16
2014. gadā 7. un 8. novembrī Rīgā notiks jau ceturtā Global Leadership Summit (GLS) videokonference Latvijā, kas visdažādāko jomu vadītājiem piedāvā unikālu iespēju mācīties no pasaules izcilākajiem līderiem. Latvija ir viena no 85 valstīm pasaulē, kurā notiek GLS konferences.

Global Leadership Summit (GLS) ir starptautiska kustība, kas apvieno pasaules līmeņa vadības speciālistus, lai apmācītu katru, kas apzinās sevi kā vadītāju – uzņēmumā vai nevalstiskā organizācijā, draudzē vai interešu grupā. GLS vadītāju videokonferences ik gadu notiek vairāk nekā 85 pasaules valstīs. Par GLS kvalitāti liecina aizvien pieaugošais konferenču dalībnieku skaits – 2012. gadā GLS konferences ar videotranslāciju un videosemināru palīdzību apmeklēja 450 000 vadītāju vairāk kā 450 pilsētās pasaulē.

GLS lektori ir dažādu jomu augsta līmeņa vadības speciālisti un bestselleru autori, kas savu darbību balsta uz kristietības principiem. GLS konferencēs aicinātie speciālisti pieder pie dažādām kultūrām, etniskajām grupām, valodām, kristīgajām konfesijām un profesijām. Tomēr viņus vieno viens mērķis – maksimāli palielināt savu vadīšanas kvalitāti sev uzticētajā jomā.

GLS kustība aizsākusies 1995. gadā Villovkrīkas (Willow Creek) draudzē ASV, kas šobrīd ir trešā lielākā draudze Amerikas Savienotajās Valstīs, ik nedēļu uz dievkalpojumiem pulcējot 24 000 cilvēku. GLS konferences vairāk nekā 85 valstīs organizē Villovkrīkas asociācija (Willow Creek Association), kuras misija ir palīdzēt vietējām draudzēm un baznīcām kļūt efektīvākām un palielināt bibliska pasaules uzskata ietekmi sabiedrībā. 

Global Leadership Summit mērķis ir kristīgi domājošu vadītāju izaugsme visā pasaulē, organizējot apmācības un sniedzot izcilāko līderu pieredzi gan no kristīgās vides, gan biznesa pasaules.
Konference Global Leadership Summit izaicina, iedvesmo un piedāvā jaunu redzējumu, aicinot katru tās dalībnieku uzņemties vadību un atbildību savas profesionālās darbības jomā. 

Reģistrācija dalībai konferencē šeit>

GlS lidz Janiem

Vairāk informācijas par GLS www.glslatvija.lv , tālr. 67284452, 29368831
e-pasts GLSLatvija@gmail.com   

« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »