2024. gada 26. aprīlis
Vārda dienas: Alīna, Sandris, Rūsiņš

Dziesminieka Haralda Sīmaņa koncerts Grobiņā

iesūtīts: 2014.02.27 17:57
Svētdien, 2.martā plkst.16:00 Grobiņas evaņģēliski luteriskajā baznīcā ikviens ir aicināts uz dziesminieka Haralda Sīmaņa koncertu "Mīlestība nekad nebeidzas". Koncerts notiks Grobiņas dzimšanas dienas pasākumu ietvaros.

Haralds Sīmanis ir dziesminieks, kura balss diapazons sasniedz gandrīz četras oktāvas. Tīrradnis. Cilvēks ar fascinējošu balsi un savu laika izjūtu. Īsts draugs. Mūzika nav viņa pašmērķis, bet pašsaglabāšanās instinkts.
H.Sīmanis dod priekšroku mākslinieciskai brīvībai un strādā individuāli, regulāri apbraukājot Latvijas baznīcas ar savu dziesmu koncertiem. Viņš rada pēc sarunas ar sevi klusumā un joprojām dod ļaudīm to, kas caur viņu nācis.

Mūzikā H.Sīmanis sevi pieteica ar poēmu ērģelēm “Mīlestība nekad nebeidzas” (1976) un lika klausītājiem aizturēt elpu, kad “Mikrofona” aptaujas laureātu koncertā (1980) dziedāja “Melns ezers kalna galā...”.

H.Sīmaņa mūzikas skanējums ir enerģētiski piesātināts, tas spēj pacelt augstumos un dāvāt to, pēc kā ilgojamies – pārdzīvojumu un dvēseli.

Koncertā Grobiņā būs gaidīts ikviens, kurš vēlas ieklausīties un sadzirdēt!

H.Simana koncerts_Grobina
 

Izmantota Oskara Jansona fotogrāfija.
« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »