2024. gada 18. aprīlis
Vārda dienas: Laura, Jadviga

Notiks ikgadējais pasākums "Tu Neesi Viens 2013"

iesūtīts: 2013.09.04 15:54
Trešdien, 11.septembrī plkst.18:00 Rīgā, Sv.Pētera baznīcā notiks pasākums „Tu Neesi Viens 2013". Tā iecere ir katru gadu vienot cilvēkus Latvijā un ārpus tās robežām aizlūgumā vienam par otru un par cilvēci kopumā. Jo cilvēkam ir grūti būt vienam šajā izaicinājumu un pārbaudījumu laikā, kurā šobrīd dzīvojam.

Ir grūti neapjukt, nepazust un nepadoties dažādu garīgo, morālo, politisko un sociālo nejēdzību un kroplību juceklī, kas ik dienas cilvēku grauj gan fiziski, gan morāli. Lai pastāvētu šādā pasaulē, saglabājot veselo saprātu, cilvēkam ir nepieciešams pārcilvēcisks balsts un aizsardzība, un to spēj dod vienīgi Dievs.

Pasākuma pirmajā daļā:
- Aizlūgums par cilvēci 21. gadsimtā. Lūgšanu vadīs mācītāji: angļu valodā Edgars Mažis (Āgenskala baptistu draudze), franču valodā Andris Kravalis (Sv.Magdelēnas draudze), vācu valodā Sandis Ratnieks (Rīgas Doma draudze), latviešu valodā Kārlis Irbe (Jēzus ev. lut. draudze).
Aizlūgumos skanēs Gregoriāņu dziedājumi Schola Cantorum Riga izpildījumā, diriģenta Guntara Prāņa vadībā.

Pasākuma otrajā daļā:
- Koncerts.
Koncertā piedalīsies: solists Krišjānis Norvelis, perkusioniste Annely Arro, Ieva un Aivars Lapšāni (kokle, flauta, ģitāra un balss) un Rīgas Gospeļkoris Jāņa Maslovska vadībā.

Ieeja pasākumā par ziedojumiem.
Iegūtie līdzekļi tiks veltīti Gaismas speciālās internātskolas audzēkņu atbalstam dalībai Cirka skolā kopā ar Vācijas Cirka skolu Berlīnē
 
Pēc Gaismas skolas skolotāju atzinuma dalība cirka skolā bērniem paaugstinātu pašapziņu, veicinātu patstāvību, neatlaidību, mērķtiecību, pilnveidotu sadarbības un saskarsmes prasmes, attīstītu spējas iesaistīties dažādās dzīves situācijās un paplašinātu redzesloku.

Papildus uzziņām t. +371 29473896  (Alfs) vai e-pasts: vestule@lachi.id.lv(Šī e-pasta adrese ir aizsargāta pret mēstuļošanu (spam), Jūsu pārlūkam ir jābūt aktivizētam Javascript, lai to aplūkotu).

Pasākumu organizē biedrība "Nepaliec viens", www.nepaliecviens.lv 

Nepaliec viens_logo

 
Nepaliec viens
« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »