2024. gada 20. aprīlis
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte

LELB komunikācijas forums

iesūtīts: 2023.04.11 23:47
22. aprīlis 10.00 – 16.00

Neaizmirstiet piereģistrēties! LELB Komunikācijas forums jau 22.aprīlī. Gaidīts ikviens, kas ikdienā nodarbojas ar informācijas veidošanu un izplatīšanu draudzēs un kam rūp mūsu Baznīcas balss plašākais skanējums. Ja nav iespējas ierasties uz forumu klātienē, rakstiet linda.kalnina@lelb.lv, ​meklēsim iespējas attālinātajam pieslēgumam.



Aicinām ikvienu, kas domā par to, kā paust Baznīcas pravietisko balsi mūsdienās, š.g. 22. aprīlī no plkst.10.00 – 16.00 pulcēties LELB komunikācijas forumā Virsvaldes telpās Mazajā Pils ielā 4. Forumā būs iespēja uzklausīt komunikācijas un sabiedrisko attiecību profesionāļus, iepazīt draudžu labo praksi un diskutēt par to, vai un kā Baznīcai šodien iespējams runāt ar cilvēkiem saprotamā veidā.

Īpaši gaidīti cilvēki, kas veido savas draudzes sociālo tīklu saturu un vēlas kalpot ar šo prasmi plašākā mērogā. Foruma gaitā būs iespēja dzirdēt arī katoļu baznīcas pārstāvju pieredzi, uzzināt, kādas būs topošās LELB jaunās mājaslapas iespējas un darboties mazākās grupās jaunu ideju radīšanai. Forumā dienā dalībnieki gaidīti, sākot no plkst.9.30.
Dalībniekiem lūgums pieteikties līdz 17.aprīlim: https://ej.uz/komunikācijasforums
Papildus informācija: linda.kalnina@lelb.lv

« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »