2024. gada 25. aprīlis
Vārda dienas: Līksma, Bārbala

Rīgas Domā notiks ekumēnisks aizlūgums par mieru Ukrainā

iesūtīts: 2022.02.14 09:17

Otrdien, 15. februārī pulksten 19.00 Rīgas Domā notiks ekumēnisks dievkalpojums lūdzot par mieru Ukrainā. Tajā kopīgā aizlūgumā vienosies lielāko Latvijas kristīgo konfesiju pārstāvji un to vadīs LELB arhibīskaps Jānis Vanags.

Rīgas Doma dekāns Elijs Godiņš saka:
Šajās dienās spriedze un kara draudu ēnas ir savilkušās pāri Ukrainas zemei un tautai. Satraukums un nemiers ir daudzu ļaužu sirdīs. Rīgas Doms ir atvērts īpaši visiem, kuri jūt līdzi nemiera plosītajai Ukrainas zemei un tās ļaudīm. Savās lūgšanās esam aicināti lūgt par mieru Ukrainā, lai Dievs pasargā no ļauna. Varam lūgt arī paši par sevi un mieru savā sirdī satraucošos notikumus vērojot.

Dievkalpojumā aicināti piedalīties visi labas gribas cilvēki kam rūp Ukrainā notiekošais. Dievkalpojums notiks saskaņā ar spēka esošajiem epidemiloģiskajiem ierobežojumiem. Dievkalpojuma tiešraidei varēs sekot Latvijas Evaņģēliski Luteriskās baznīcas (LELB) YouTube kontā.
Karu dienu 11:00 - 16:00 Rīgas Doma Lūgšanu kapelā cilvēkiem ir iespēja aizlūgt un pieminēt notikumus Ukrainā.

Sīkākas ziņas:
Rīgas Doma dekāns Elijs Godiņš
Tel. 29101128

dekans@doms.lv

(Klātienes dalība ar sadarbspējīgu vakcinācijas vai pārslimošanas sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu. Bērniem līdz 12.g.v. sertifikāts nav nepieciešams.)

‍foto - K.Upītis

« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »