2024. gada 19. aprīlis
Vārda dienas: Vēsma, Fanija

Latvijas evaņģēliski luteriskā Baznīca (LELB) aicina darbā LELB projektu vadītāju

iesūtīts: 2021.12.03 19:37

Galvenie amata pienākumi: Organizēt un vadīt visus LELB pasākumus, kas saistīti ar LELB 100 gadu un Reformācijai Latvijā 500 gadu atzīmēšanu. Sadarbībā ar LELB Virsvaldes sekretāru un Bīskapu kolēģiju sagatavot šo pasākumu norises plānus un scenārijus. Koordinēt šo pasākumu organizēšanu un norisi ar iesaistītajiem dalībniekiem – LELB, draudzēm, pašvaldībām u.c. Organizēt nepieciešamās sapulces un tikšanās. Pārstāvēt LELB visās institūcijās saistībā ar šo pasākumu organizāciju un norisi. Nodrošināt tam nepieciešamo saraksti. Nepieciešamības gadījumā meklēt, koordinēt un veicināt finanšu līdzekļu piesaisti pasākumiem. Sagatavot un sniegt informāciju masu medijiem par LELB pasākumiem. Piesaistīt pasākumu organizēšanai brīvprātīgos kalpotājus.

Amatam nepieciešamā izglītība: Vēlama izglītība projektu vadībā vai vadības zinībās, vai arī pieredze projektu vadībā vai organizācijas vadībā. Ieteicamas labas angļu un/vai vācu valodas zināšanas.

Prasmes un kompetence: Prasme strādāt ar datoru (Microsoft Office Word un Power Point programmām), lietot internetu. Vēlamas zināšanas par LELB un tās vēsturi, par Reformācijas vēsturi, kā arī likumdošanu saistībā ar reliģiskajām organizācijām un pasākumu organizēšanu. Prasme lietišķi un pozitīvi komunicēt ar dažādas organizācijas pārstāvošiem cilvēkiem. Prasme organizēt sanāksmes un konferences gan klātienē, gan arī attālināti. Ir priekšstats par masu pasākumu organizāciju. Spēja konstruktīvi sadarboties ar LELB Virsvaldes un nozaru darbiniekiem. Vēlama autovadītāja pieredze un personīgais auto.

Pieteikuma un motivācijas vēstuli kopā ar CV līdz 2021.gada 17.decembrim plkst.17:00 nosūtīt pa pastu vai iesniegt LELB Virsvaldē: M.Pils ielā 4, Rīgā, LV 1050 vai arī sūtīt uz e-pastu lelb[at]lelb.lv 

« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »