2024. gada 24. aprīlis
Vārda dienas: Visvaldis, Ritvaldis, Nameda

Iespēja doties uz Svēto Zemi

iesūtīts: 2020.07.06 15:00

Visos laikos kristieši ir svētceļojuši uz Svēto Zemi, lai savām acīm skatītu svētās vietas, kurās reiz staigājis Kungs Jēzus, lai būtu lūgšanās, Rakstu apcerē un sadraudzībā ar citiem brāļiem un māsām.
Šajā gadā piedzīvojām ka pandēmijas dēļ bija slēgta pat Kristus kapa baznīca Jeruzalemē, un svētceļnieku straumes uz Izraēlu apstājās. Daudzi paredzētie ceļojumi tika atcelti.

Gribam riskēt un sākt gatavoties un veidot grupu svētceļojumam uz Svēto Zemi, šā gada 14.-22.novembrī. Ar piebildi – viss Dieva rokās, ja Viņš pašķirs, ceļojums notiks! Grupas pamatu veido braucēji, kas uz Izraēlu bija paredzējuši doties nedēļā pēc Lieldienām. Visu izmaiņu dēļ grupā ir atbrīvojušās vietas, un aicinām pievienoties jaunus līdzbraucējus!

Grupas garīgais vadītājs- bīskaps emeritus Pāvils Brūvers, ceļojuma koordinatore Ingrīda Briede no Limbažu ev.lut.draudzes. Izraēlā grupu uzņem un gide ir latviete Ieva Akleha no Betlēmes, kas strādā kristiešu organizētā ceļojumu firmā GoDeepers Tours. Ceļojuma laikā notiks vairāki dievkalpojumi pēc luterāņu dievkalpojuma kārtības, taču aicināti piedalīties dažādu konfesiju draudžu locekļi un jebkurš interesents.

Ceļojuma programmā – Jeruzāleme, Betlēme, Jordāna, Nāves jūra, Galileja, Hebrona, Nablus un vēl daudzas citas vietas. Ar pilnu programmu varat iepazīties raksta noslēgumā. Īpašs notikums iecerēts 18.novembrī – Dievmātes ikonas atklāšana Nācaretē Marijas Pasludināšanas bazilikā. Ceļojumu grupai paredzēts piedalīties ikonas svinīgajā iesvētīšanā.

Ceļojuma izmaksas 945 eiro. Nakšņošana Betlēmē un Galilejā. Vairāk informācijas un pieteikšanās pie Ingrīdas Briedes, mob. 26163210

Apraksts un programma pieejama - šeit









« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »