2024. gada 18. aprīlis
Vārda dienas: Laura, Jadviga

Pateicības vārdi no mācītāja Jāņa Šmita ģimenes

iesūtīts: 2019.10.01 10:51

Mīļie draugi, brāļi un māsas Kristū!

Izsakām sirsnīgu pateicību ikvienam, kas šajā steidzīgajā laikmetā atnāca atvadīties no mūsu vīra un tēva, mācītāja Jāņa Šmita. Tas mūs iepriecināja un stiprināja.

Paldies visiem, kas ar vārdiem un darbiem, morāli un materiāli atbalstīja un atbalsta mūs šī pēkšņā zaudējuma laikā. Jūsu vidū ir gan tie, kurus pazīstam, gan nepazīstam. Caur kautru no jums piedzīvojam Dieva lielo mīlestību un rūpes. Paldies par aizlūgšanām, mēs tiešām jūtam to spēku un svētību. Paldies mācītājam Aleksandram Bitem par iespēju izvadīt Jāni no Biķeru baznīcas, godātajam arhibīskapam Jānim Vanagam un mācītājam Ilmāram Rubenim par svētīgo bēru vadīšanu. Bijām un arvien esam aizkustināti par to, ka Jāņa amata brāļi uz saviem pleciem aiznesa šķirstu no dievnama līdz pat kapsētai... Esiet svētīti!

Vēlreiz liels, sirsnīgs paldies visiem un par visu! „Patiesi, patiesi Es jums saku: kas Manus vārdus dzird un tic Tam, kas Mani sūtījis, tam ir mūžīgā dzīvība, un tas nenāk tiesā, bet no nāves ir iegājis dzīvībā.” (Jņ.5:24)

Sirsnībā -
sieva, dēls, meitas

« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »