2024. gada 19. marts
Vārda dienas: Jāzeps

Tikšanās “Mūsu bērni un mēs”

iesūtīts: 2019.03.12 16:03
23. martā Svētdienas skolas nozare aicina visus interesentus uz izglītojošu pasākumu, kas veltīts jautājumiem par bērnu kristīgo audzināšanu draudzē un ģimenē.

Tikšanās laikā LELB Svētdienas skolas nozares vadītājs mācītājs Ivars Jēkabsons stāstīs par to, kāpēc un kā veidot sadraudzību starp dažāda vecuma draudzes locekļiem – bērniem un pieaugušajiem. Kā uzrunāt ģimenes, kas vēlas tuvoties Baznīcai? Kā to dara draudzes citur pasaulē, piemēram, ASV un Lielbritānijā? Kas ir Messy Church un Cross+Gen? Kā stiprināt bērnu un vecāku garīgo dzīvi un viņu savstarpējās attiecības? Vai atceramies šai ceļā visi kopā noaut kājas? Cik svarīgi tas ir laikmetā, kad bieži esam steigā un moderno tehnoloģiju ietekmē?

Pasākumā būs iespēja tikties arī ar Rīgas Jēzus draudzes skolotājiem-misionāriem no LEAF grupas, kuri dalīsies savā kalpošanas pieredzē. Šie brīvprātīgie svētdienas skolas skolotāji jau daudzu gadu garumā ik gadu kādai no LELB draudzēm palīdz uzsākt un izveidot svētdienas skolu. Kāpēc un kā viņi to dara – tik neatlaidīgi, ik gadu apaujot kājas jaunam ceļam? Kādas metodes un mācību plānus izmanto? Kā sapulcina bērnus un sadarbojas ar mācītāju un draudzi?

Pasākums notiks no 10:00-15:00 Lutera Akadēmijā, Vecrīgā, Alksnāja ielā 3 (blakus Reformātu baznīcai, kas atrodas Mārstaļu ielā 10).

Aicinām visus interesentus! Lūdzam ņemt līdzi cienastu kafijas pauzei.

Pieteikšanās līdz 20.martam: iveta.kalme@lelb.lv, 26064557

« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »