2024. gada 20. aprīlis
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte

Kļūsti par viesģimeni!

iesūtīts: 2016.12.04 12:52
Brīnišķīga iespēja parādīt viesmīlību un piedzīvot Kristus mīlestību mūsu vidū!

Mīļš sveiciens visiem šai Adventa laikā! Sarunās ar Tezē organizatoriem ir noskaidrojies, ka pieteikušos viesģimeņu skaits ir ļoti, ļoti, loti nepietiekams…

Lūgums sarosīties visiem dzīvojošiem Rīgā un Rīgas apkārtnē. Aicinām par jauniešu izmitināšanu no 28.12. - 01.01. izplatīt un izsūtīt visiem paziņām un draugiem. Līdz šim nevienā valstī nav bijusi problēma ar viesģimeņu pieteikšanos un jauniešu uzņemšanu.
Lūdzu esiet atsaucīgi un piesakieties: www.taizeriga.lv

Lai 2016.gada nogale kļūtu neaizmirstama mums visiem un viesiem, esam aicināti uzņemt jauniešus savās ģimenēs, atverot durvis un sirdis un dodot naktsmājas!



KĻŪSTI PAR VIESĢIMENI - www.taizeriga.lv

Mīļie brāļi un māsas Kristū, dzīvojoši Rīgā, Rīgas novados un Rīgas apkārtnē!

Šobrīd ir nepieciešams pieteikties kā viesģimenei, kurā jaunieši varētu pārnakšņot 4 naktis. Vienīgais, kas ir nepieciešams ir 2x2m silta vieta jūsu mājās, rīta tēja ar pavisam vienkāršām brokastīm un vakara tēja. Būsim atsaucīgi!

Jaunieši (vecumā no 17 līdz 35 gadiem) līdzi ņems guļammaisu un paklājiņu, un būs sagatavoti gulēt uz grīdas. Silta uzņemšana ir svarīgāka par materiālo komfortu. No rīta ir nepieciešamas tikai vienkāršas brokastis. Visas dienas garumā svētceļnieki būs pilsētā, piedaloties tikšanās programmā. Pēc vakara lūgšanas viņi atgriezīsies pie jums ap pl. 22:00.

Vairāk par Tezē jauniešu tikšanos Rīgā: www.taizeriga.lv vai rakstot: info@taizeriga.lv

Jūs varat arī apmeklēt Tezē sagatavošanās centru Palasta ielā 3, Rīgā (atvērts no otrdienas līdz sestdienai no plkst. 10.00 līdz 12.00 un no plkst. 15.00 līdz 18.00);

Tezē jauniešu tikšanās
Pēc mūsu arhibīskapa, Romas katoļu baznīcas arhibīskapa, Pareizticīgo baznīcas Rīgas un visas Latvijas metropolīta un Baptistu draudžu savienības bīskapa kopīga ielūguma jauniešu no visas Eiropas un citiem kontinentiem no 2016. gada 28. decembra līdz 2017. gada 1. janvārim satiksies Rīgā.

Šī būs pirmā jauniešu tikšanās, kuru Tezē kopiena organizē Baltijas jūras krastā. Rīgā ieradīsies aptuveni 15 000 tūkstoši jauniešu no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Skandināvijas valstīm, Somijas, Baltkrievijas, Ukrainas, Krievijas un Polijas, kā arī no citām valstīm un kontinentiem.



‍Rīgas katoļu un luterāņu arhibīskapu sveiciens Valensijā
Lai būtu klāt brīdī, kad brālis Aloīzs Valensijā izsludina nākamās tikšanās norises vietu, no Latvijas uz Spāniju devās ekumēniska delegācija, un jauniešus uzrunāja Latvijas katoļu un luterāņu arhibīskapi.:

Arhibīskapa Jāņa Vanaga uzruna:
"Dārgais brāli Aloīz, brāļi, māsas, draugi! Latvijas kristiešiem tas ir brīnumains un prieka pilns notikums - piedzīvot brīdi, kad mūsu mīļā pilsēta Rīga tiek pasludināta par nākamās Tezē Eiropas jauniešu tikšanās norises vietu! 2014. gadā Rīga bija Eiropas kultūras galvaspilsēta, un mēs ar to lepojāmies. 2016. gadā Rīga izvēlēta par Eiropas "Tezē galvaspilsētu", un tas mūs pilda ar pazemību un priekpilnām gaidām. Kopā ar manu brāli un draugu arhibīskapu Zbigņevu man ir tas gods Latvijas Romas katoļu un luterāņu baznīcu vārdā uzaicināt jūs un jūsu draugus uz Latviju!"

« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »