2024. gada 29. marts
Vārda dienas: Aldonis, Agija

DIENAS LOZUNGS

Jo Dievs tā pasauli mīlēja, ka deva Savu Vienpiedzimušo Dēlu, lai ikviens,
kas Viņam tic, nepazustu, bet tam būtu mūžīgā dzīvība.
Jņ 3:16

Pasha – Lielā piektdiena

Hoz 6:1–6; 2Moz 12:1–13; Jņ 18:1–19:42
Ps 22; Jes 52:13–53:12; Ebr 10:16–25 vai Ebr 4:14–16, 5:7–9; Jņ 18:1–19:42

Krāsa: melna vai purpursarkana

Un to vietu, kur Dievs ar viņu bija runājis, Jēkabs nosauca vārdā Bētele – Dieva nams.
1Moz 35:15

Bet centurions un tie, kas kopā ar viņu sargāja Jēzu, redzēdami zemestrīci un visu, kas notiek, ļoti sabijās
un teica: "Patiesi šis bija Dieva Dēls!"
Mt 27:54

Rdz 3:1–9, 19–33
1Pēt 1:10–20
Jn 13:36–38

lasīt vairāk >

Sesto reizi Latvijā notiks GLS konference

iesūtīts: 2016.10.10 15:26
Š.g. 11. un 12. novembrī Rīgā notiks Global Leadership Summit (GLS) konference, kas visdažādāko jomu vadītājiem piedāvā lielisku iespēju mācīties no labākajiem savu jomu speciālistiem, iegūstot jaunu motivāciju savam darbam un kalpošanai.

GLS konference Latvijā notiek jau sesto gadu - un katru gadu no jauna tās dalībnieki apliecina, cik nozīmīgs viņu dzīvēs ir bijis konferencē dzirdētais. Draudžu vadītāji kļūst mērķtiecīgāki savā kalpošanā, mācītāji iegūst jaunu motivāciju sludināšanai, nolemjot nepadoties un turpināt savu kalpošanu jaunā kvalitātē. Uzņēmumu un organizāciju vadītāji arvien vairāk apzinās savu atbildību gan Dieva, gan apkārtējās sabiedrības priekšā.

GLS konferences pasaulē ik gadu apmeklē 305 000 vadītāju 500 pilsētās un 120 valstīs. Rīgā GLS konferencē ik gadu piedalās 700 dalībnieku.

Konferences dalībnieki atzīst, ka apmeklējot šo konferenci:

GLS

Konferenci apmeklēt īpaši aicināti draudžu garīdznieki un draudžu vadītāji,  lai arī draudžu komandas šī konference izaicinātu, iedvesmotu un dotu jaunu redzējumu, aicinot uzņemties vadību un atbildību par sev uzticēto.

IEGUVUMI

- Uzzināt aktuālās tendences vadības jomā un dzirdēt atpazīstamu līderu viedokļus biznesā, politikā un NVO sektorā.

- Dzirdēt personisku pieredzi no cilvēkiem, kuri ir sasnieguši karjeras virsotni, uzzinot viņu ceļu līdz tai, panākumu cenu, kas jāmaksā arī joprojām – esot virsotnē.

- Unikāla iespēja mācīties no runātājiem un mācītājiem, kam, kā liecina viņu ikdienas darbs un sasniegumi, ir spēcīga ietekme ārpus viņu darba vietas robežām.

VĒRTĪGS SATURS

Šogad konferences apmeklētājus uzrunās  draudzes Willowcreek mācītājs Bils Haibels, Ford Motor Company prezidents (2006-2014) Alans Mulalī, Bila un Melindas Geitsu fonda līdzvadītāja Melinda Geitsa, bestsellera "Emotional Inteligence 2.0" līdzautors Dr. Treviss Bredberijs, New York Times pirmās vietas ieguvušu bestselleru autors, koučs un lektors Džons K. Maksvels, un citi lektori.

ATSAUKSMES

Miķelis Baštiks /Asketic/ “GLS kalpo kā platforma, kuras laikā ar ASKETIC komandu varam izrauties no ikdienas ritma – atskatīties uz paveikto, sagrupēties tālākajam ceļam un mācīties, lai būtu gatavi sasniegt jaunas virsotnes.”

Mārtiņš Staķis /Innocent Caffe īpašnieks/ “Es domāju, ka tiem, kuri interesējas par to, kas notiek pasaulē, interesē biznesa literatūra, ir dzirdējuši par GLS lektoriem. Lai tiktu uz viņu konferencēm daudzi maksā tūkstošus. Ja salīdzina TEDx, ko izmantojam darbā vadības grupas sanāksmēs, ar šo konferenci, tad šeit līmenis ir augstāks.”

Guntars Kokorēvičs /CleanR Padomes priekšsēdētājs/ “GLS ir pasākums, kas sniedz fantastisku iedvesmu un iespēju dzirdēt jaudīgus pasaules mēroga runātājus. Gan praktiskus, gan arī akadēmiskus spēkus. Konference sniedz kvalitatīvu ieskatu katras personības izaugsmes iespējās, tāpēc viennozīmīgi aicinu apmeklēt šo pasākumu.”

Daila Siliņa /Schwarzkopf Professional vadītāja Baltijas valstīs/ “Konference atgādina, ka visam mūsu dzīvē ir lielāks redzējums, kas ir daudz, daudz svarīgāks. Mēs nestrādājam karjeras, bonusu, peļņas vai apgrozījuma dēļ, bet idejas vārdā. Man kā vadītājai bija svarīgi vēlreiz atgriezties pie tā, ka es nestrādāju tikai naudas dēļ.”

Inese Vīksna /bijusī Swedbank Vidzemes reģiona direktore/ “Kad vēl biju reģionālā vadītāja, GLS man ļoti palīdzēja, vedu arī savus padotos uz šejieni. Konference palīdzējusi uzņēmējdarbībā – kā strādāt ar padotajiem, kā atlaist cilvēkus, kā rīkoties, kad ir krīzes situācijas.”

Pēteris Sproģis /GLS Latvija vadītājs/ ”Pēc iespējas piedalīties GLS konferencē Čikāgā, no kuras tika atlasītas labākās lekcijas Rīgas GLS konferencei, es aicinu izmantot iespēju un piedalīties Rīgas GLS 11. – 12. Novembrī! Katra lekcija, ja vien klausīsies ar mērķi mācīties un pielietot, darīs Tevi par labāku vadītāju!”

VAIRĀK INFORMĀCIJAShttp://www.glslatvija.lv/  

GLS_plakats

Plakātu var lejuplādēt šeit>

« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »