2024. gada 20. aprīlis
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte

LELB Sv.Pētera latviešu draudzes Īrijā jaunumi

iesūtīts: 2016.09.08 13:59
LELB Svētā Pētera draudze Īrijā vēlas dalīties priekā par jaunajām telpām kalpošanai. Tagad par draudzes mājvietu ir kļuvusi Artane Oretory of the Resurrection kapela, kas atrodas Killamore Road, Dublin 5, Artane.

21.augustā notika svinīgais atklāšanas dievkalpojums, ko vadīja Rīgas Doma baznīcas mācītājs Sandis Ratnieks, kurš kopā ar ģimeni bija ieradies Īrijā.
Dievkalpojumu arī apmeklēja un piedalījās dievkalpojumam sekojošajā sadraudzībā īpašais viesis – Latvijas vēstnieks Īrijā Dr. Gints Apals ar kundzi.
Dievkalpojuma svinīgumu un sirsnību pastiprināja skaistais apgaismojums un lieliskā akustika. Bērniem bija iespēja rotaļāties plašajā baznīcas pagalmā, ka arī tikt pie sejas apgleznošanas sadraudzības laikā, kamēr pieaugušie baudīja kafiju un sarūpētos gardumus.

Paļaujoties uz Dieva vadību visās lietās, Īrijas latviešu S.Pētera draudze cer, ka Dievs sekmēs veiksmīgi uzsākto kalpošanu, vadot paredzētos dievkalpojumus Artane mēneša katrā otrajā un ceturtajā svētdienā plkst. 11:00 un Carrikmacross plkst. 15:00, kā arī izbraukuma dievkalpojumus dažādās Īrijas pilsētās (informācija par izmaiņām dievkalpojumu kārtībā būs pieejama Facebook un draudzes mājas lapā).

Sākot no 13. septembra, katru otrdienu plkst. 19:00 notiks vakara dievkalpojumi, kā arī lūgšanu vakari.

Sākot no 22. septembra, notiks kristību un iesvētību mācības katru ceturtdienu plkst. 19:00. Kristīties vai iesvētīties gribētājiem vēl ir iespēja pieteikties!

Sākot no 9. oktobra, dievkalpojumu laikā, sāksies Svētdienas skola visa vecuma bērniem, kuri tiks sadalīti pa vecuma grupām.

Uz dievkalpošanas vietu var nokļūt no Dublinas centra, braucot ar 15., 27., 27.b, 42., 43. autobusu, izkāpjot pieturā Kilmore Road. Baznīca atrodas pretī McDonald, Artlane Castle.

‍‍Kontakttālrunis: 0852844411.

Sekojiet St.Peter’s Lutheran Congregation in Ireland Facebook lapā vai arī draudzes mājas lapā www.draudze.ie publicētajai informācijai. Aizlūgumus varat sūtīt uz e-pastu: irijas.draudze@gmail.com

Visi mīļi gaidīti!

« atpakaļ
Sadraudziba.jpg
Sadraudziba pec dvk.
Svētdienas skolas paši mazākie
Sv.skolas lielākie bērni
  
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »