2024. gada 18. aprīlis
Vārda dienas: Laura, Jadviga

JaVA – Jauniešu vadītāju apmācība

iesūtīts: 2015.09.24 18:50
Vai tev rūp, kas notiek ar jauniešiem?

JaVA – Jauniešu vadītāju apmācība
Vai tev rūp, kas notiek ar jauniešiem?

3 nedēļas nogalēs 23.-25.okt., 6.- 8.nov., 27.- 29.nov. LELB Jaunatnes nozare organizē draudžu jauniešu vadītāju apmācību - JaVA. Šīs nodarbības ir praktiska palīdzība uzsākt un attīstīt jauniešu darbu katrā draudzē, kura vēlētos to redzēt kā savas draudzes sastāvdaļu.

Katru gadu JaVA apmācība veiksmīgi palīdzējusi uzsākt jauniešu darbu kādās LELB draudzes. Dalībnieki, kas pabeiguši JaVA apmācību, jūtas daudz pārliecinātāki veidot un attīstīt jauniešu dabu savā draudzē.

Uz apmācību aicināti gan tie, kas vēlas kļūt par jauniešu vadītāju, gan tie, kas jau kalpo kā jauniešu vadītāji un grib pilnveidot savu kalpošanu. JaVA apmācība notiek 3 līmeņos paralēli: JaVA1 - tiem, kuri vēlas uzsākt kalpošanu jauniešiem un JaVA2 – jauniešu vadītājiem ar pieredzi, vai tiem, kuri ir izgājuši pirmā līmeņa apmācības, JaVA3 – tiem kas izgājuši abus pirmos līmeņus. Jauniešu vadītāju apmācību mērķis ir sniegt metodiku un praktiskas iemaņas, kas nepieciešamas draudzē kalpošanai jauniešiem. Apmācību dalībnieki piedalās nodarbībās, dalās savstarpējā pieredzē un praktizējas svētbrīžu, jauniešu vakaru un citu pasākumu organizēšanā.

Dalības maksa apmācībās – 15€ par katru nedēļas nogali, kopā – 45€. Dalības maksā iekļauta ēdināšana un izguldināšana. LELB Jaunatnes nozare aicina draudzes finansiāli atbalstīt savus jauniešu vadītājus šīs svarīgās kalpošanas apmācībās.

Organizatori apmācību dalībniekus aicina ņemt līdzi Bībeli, guļammaisu, paklājiņu, apavus iekštelpām, kā arī vēlmi kalpot un cīņu biedrus.

Pieteikšanās JaVA apmācībām: līdz 20. oktobrim, zvanot 26727483 vai rakstot uz lelb.jn@gmail.com . Dalībnieku reģistrācija - 23. oktobrī pl.18:00 LELB Jauniešu centrā, Rīgā, Mārstaļu ielā 10.

Pieteikuma anketas un mācītāja rekomendācijas paraugu atradīsiet www.lelb-jaunatne.lv.

No dalībnieku izvērtēšanas anketām, lietas, kas ir bijušas visvērtīgākās JaVA:
- kā plānot un uzsākt jauniešu darbu
- iespēja pašiem praktizēties vadīt jauniešu vakarus un svētbrīžus
- praktiska pieredze un labas praktiskas nodarbības
- kā sagatavot Bībeles nodarbību



« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »