2024. gada 19. aprīlis
Vārda dienas: Vēsma, Fanija

Džekijas Ešas (Jackie Oesch) grāmata "Dieva uzticība – mūsu cerība"

iesūtīts: 2015.09.07 17:06
LELB izdevniecība "IHTIS" ir sagatavojusi elektroniski pieejamu nākamo Bībeles studiju materiālu

Mācību materiāls Dieva uzticība- mūsu cerība  centrējas uz notikumiem Īzaka un viņa ģimenes dzīvē. Mācību procesā mums kļūs skaidrs, ka Īzaka ģimenes locekļi bieži pievīla viens otru. Šāda krāpšana izraisa ģimenes šķelšanos un sabojā attiecības, rada bailes, dusmas, atriebības sajūtu, uzsāk sekojošu melu un apsūdzību virkni. Un par spīti notiekošajām negatīvajām lietām  Dievs paliek uzticīgs Savam solījumam būt par viņu Dievu.

Mācoties par Īzaku un Rebeku, Ēsavu un Jēkabu, uzzināsi ka Dieva uzticība nebija atkarīga no šo cilvēku rīcības, bet no Dieva paša uzticīgās mīlestības uz viņiem. Arī mēs varam priecāties, saprotot, ka Viņa uzticība mums nav atkarīga no  mūsu pašu uzvedības, bet no Dieva mīlestības uz mums. Derība Īzakam un viņa ģimenei ietvēra sevī Dieva apsolījumu. Kristībā mēs - tu un es -esam saņēmuši Dieva apsolījumu, un Viņš ir saucis  mūs par saviem un sniedzis mums grēku piedošanu un mūžīgās dzīvības dāvanu.

Grāmata "Dieva uzticība - mūsu cerība" veidota kā mācību līdzeklis, lai varētu mācīties gan patstāvīgi, gan grupās:

mācekļa grāmatu lejuplādēt šeit> (lūdzu izmainiet saiti - šeit jābūt saitei uz pielikumā redzamo „Dieva uzticība III.pdf (1MB)

vadītāja ceļvedi lejuplādēt šeit> (lūdzu izmainiet saiti - šeit jābūt saitei uz pielikumā redzamo „Dieva uzticība III.vad.pdf (1006 KB)

 
Izmantojot piedāvātos palīglīdzekļus un vingrinājumus, būs viegli mācīties. Dodoties Bībeles iepazīšanas ceļojumā, nepieciešama vienīgi atvērta sirds, kas gatava sastapties ar Dieva atvērto sirdi. Šajā ceļā ir tik daudz ko uzzināt. Lai tas ir aizraujošs piedzīvojums ikvienam!

Papildus informācija:  SIA „IHTIS”, tālr. 29102892.

Ar iepriekšējām grāmatām var iepazīties:
„Iepazīsim savu Bībeli” šeit>
‍"Dieva plāns - mūsu izvēle"
šeit>

"Dieva apsolījums - mūsu svētība"
šeit>

« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »