2024. gada 20. aprīlis
Vārda dienas: Mirta, Ziedīte

Lutera Akadēmijas jaunais studiju gads

iesūtīts: 2015.08.24 19:20
2015./2016.akadēmiskais studiju gads Lutera Akadēmijā sāksies ar dievkalpojumu otrdien, 1.septembrī plkst. 18:00 Rīgas Reformātu baznīcā, Mārstaļu ielā 10 (ieeja no Lutera Akadēmijas puses Alksnāja ielā 3).

Dievkalpojumu vadīs Lutera Akadēmijas rektors LELB arhibīskaps Jānis Vanags. Pēc dievkalpojuma sveiksim 18 jaunos Lutera Akadēmijas studentus, kuri uzsāks studijas 1.kursā 3 programmās:

Teoloģijas programmā - 6 studenti, Baznīcas mūzikas programmā - 2 studenti, Draudžu darbinieku izglītības programmā - 10 studenti.

Visus klātesošos iepazīstinās ar studiju plānu 1.semestrim. Arī šajā mācību gadā plānoti studiju kursi, ko vadīs vieslektori no citām Latvijas un ārvalstu augstskolām. 1.semestrī no 2.-22.septembrim lekciju ciklu "LATVIJAS BAZNĪCAS VĒSTURE" vadīs Dr.Voldemārs Lauciņš. Ikviens interesents ir aicināts uz Dr. V.Lauciņa lekcijām, kas notiks minētajā laika posmā no pirmdienas līdz ceturtdienai no plkst.17:30-20:30.

Lutera Akadēmijas studiju process tiks organizēts līdzīgi kā iepriekšējā studiju gadā - studiju kursu apguve pa blokiem, ārpus Rīgas dzīvojošajiem pilna laika studentiem ir iespēja daļēji piedalīties mācību procesā interneta vidē.

Jaunajā mācību gadā Lutera Akadēmijā visiem 1.kursa studentiem studiju ietvaros oktobra vidū notiks motivācijas nometne, lai savstarpēji iepazītos un kopā ar nometnes garīgajiem vadītājiem un lūgšanās labāk izprastu savu garīgo ceļu un motivāciju studijām.

Arī par citām studiju gada aktualitātēm runāsim 1.septembrī.

Aicinām visus Lutera Akadēmijas studentus, akadēmisko personālu un darbiniekus uz jauku satikšanos, studiju gadu uzsākot!

 

« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »