2024. gada 26. aprīlis
Vārda dienas: Alīna, Sandris, Rūsiņš

Aicinājums veidot misijas iniciatīvas tīklu

iesūtīts: 2014.12.02 16:28
Bīskaps Pāvils Brūvers aicina otrdien, 16.decembrī plkst.15:00 piedalīties pasākumā, lai pārrunātu ideju par Misijas inciatīvas tīkla izveidi un vienotos par konkrētiem uzdevumiem šīs idejas realizācijai.

Mīļie draugi, brāļi un māsas Kristū!

Kopš 2012.gada, kad mūsu baznīcas vadība uzticēja man būt atbildīgam par Misijas nozari, kopā ar Jums esam strādājuši pie misijas vīzijas, kurā noteicām pamatu mūsu aktivitātēm un misijas konferencēm visā Latvijā.
Šie trīs gadi ir bijis svētīgs darbs, kuru esam veikuši kopā ar mūsu draudžu darbiniekiem un LELB Virsvaldi, Lutera Akadēmiju, misiju „Luterāņu Stunda” un Sv. Gregora Misijas centru.
Lai iesāktais darbs turpinātos, aicinu ikvienu iesaistīties Misijas inciatīvas tīklā.
Līdz šim mūsu aktivitātes bija vairāk vērstas uz klausīšanos, mācīšanos un piedalīšanos. Ja gribam sasniegt mērķus, par kuriem esam diskutējuši, ir nepieciešama iniciatīva. Katra draudzes darbinieka, kura sirdī deg misijas dzirksts – iniciatīva, kura spētu ne tikai rosināt pašu darboties, bet tāda, lai misijas dzirksti iedegtu arī citos draudzes locekļos.
Misijas inciatīvas tīkls būs mūsu baznīcas draudžu locekļu un mācītāju kopība, kuras uzdevums būs regulāri lūgt par misijas darbu, ierosināt dažādus misijas projektus, kuri nestu konkrētus augļus mūsu baznīcai par svētību un Dievam par godu.

Lai pārrunātu šo ideju un vienotos par konkrētiem uzdevumiem šīs idejas realizācijai, acinu ikvienu uz tikšanos Kristus dzimšanas svētku noskaņās otrdien, 2014. gada 16. decembrī plkst. 15:00 „Luterāņu Stundas” namiņā Čiekurkalna 2. līnija 1, Rīgā.

Lūgums par savu ierašanos informēt iepriekš pa tālr. 67367558 vai e-pastu: stunda@stunda.lv

‍Paliekot aizlūgšanās par jums visiem un šo ideju –
+Pāvils Liepājas bīskaps
 

« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »