2024. gada 19. aprīlis
Vārda dienas: Vēsma, Fanija

Aicinām abonēt žurnālu “Svētdienas Rīts” 2015. gadam!

iesūtīts: 2014.11.13 14:11
Ar devīzi "Netici viens - ticam kopā!" žurnāls “Svētdienas Rīts” aicina ikvienu esošo un nākamo lasītāju abonēt izdevumu 2015.gadam.

"Ja darbojamies kopā, tad varam paveikt daudz vairāk nekā katrs atsevišķi", aicina žurnāla “Svētdienas Rīts” redaktore Inga Reča. "Jo vairāk lasītāju mūs atbalstīs, jo vairāk spēsim paveikt, stāstot par to, kā Dieva vārds darbojas apkārtesošo cilvēku dzīvēs, draudzēs, Baznīcā un visā sabiedrībā. Pateicamies ikvienam žurnāla abonentam - jūs esat būtisks atbalsts mūsu darbam, lai mēs varētu pastāvēt, virzīties uz priekšu un pildīt mums uzticēto misiju".

“Svētdienas Rīts” vēstī par svarīgākajām norisēm gan luterāņu, gan citu konfesiju Baznīcās Latvijā un pasaulē. Žurnāls lasītājiem piedāvā sarunas par ticību un dzīves pieredzi ar izcilām personībām mums līdzās. Izdevuma rubriku vidū ir arī ekumeniskās ziņas, intervijas, teologu pārdomas, raksti par misiju, interesanti fakti un atklājumi, infografikas, sprediķi un meditācijas, jaunāko grāmatu, mūzikas un citu kultūras notikumu apskati, svētdienas skolas un izklaides lapas.

Žurnālu izdod Latvijas Evaņģēliski luteriskās Baznīcas izdevniecība "IHTIS".

Aicinām ikvienu kļūt par regulāru “Svētdienas Rīta” lasītāju, abonējot žurnālu nākamajam gadam!

‍Visizdevīgāk ir abonēt žurnālu uz 12 mēnešiem - abonēšanas maksa 2015.gadam ir 17,70 EUR.

‍Žurnālu var abonēt internetā www.pasts.lv un www.abone.lv, to var izdarīt arī Latvijas Pasta nodaļās un abonēšanas centrā “Diena”, kā arī pa tālruņiem 67008001 un 27008001 vai pie vietējā pastnieka. “Svētdienas Rīts” abonēšanas indekss – 1095.

Izdevumu var arī iegādāties kristīgajos grāmatu veikalos “IHTIS” (Rīgā, M. Pils ielā 4) un “Amnis” (Rīgā, Lāčplēša ielā 37), kā arī draudzēs un atsevišķās preses izdevumu tirdzniecības vietās Latvijā.
‍Ja kādā no draudzēm žurnāls "Svētdienas Rīts" vēl nav pieejams, par žurnāla tirdzniecības iespējām draudzēs aicinām interesēties pa tālruni 67507969.

Sv Rits_abonesana

 

« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »