2024. gada 23. aprīlis
Vārda dienas: , Jurģis, Juris, Georgs

Atgādinājums par reģistrāciju uz konferenci "Misija šodien un rīt"

iesūtīts: 2012.03.27 16:18
Lūgums ievērot, ka pieteikums dalībai Latvijas luterāņu konferencē "Misija šodien un rīt" jāveic līdz 30. martam. Reģistrācijas anketu skatīt tālāk tekstā.

 
Visi LELB mācītāji, evaņģēlisti, lektori, draudžu darbinieki, visi, kam sirds deg par misiju, ir aicināti uz Latvijas luterāņu konferenci „Misija šodien un rīt” 2012.gada 14.aprīlī Lutera akadēmijas zālē, Alksnāja ielā 3, Rīgā.

Kā misijas darbs mūsu Baznīcā veikts līdz šim, kādam būtu jābūt misijas darbam, ko un kā darīsim turpmāk?" - tie ir pamatjautājumi, par kuriem diskutēs konferencē.

Ar konferences DIENAS KĀRTĪBU var iepazīties ŠEIT.

Konferenci organizē LELB Virsvalde sadarbībā ar Lutera Akadēmiju, misiju „Luterāņu stunda” un Sv. Gregora kristīgās misijas centru.

Pieteikties konferencei līdz 30.03.2012., aizpildot un nosūtot REĢISTRĀCIJAS ANKETU uz e-pastu stunda@stunda.lv  vai uz adresi: Čiekurkalna 2.līnija 1, Rīga, LV-1026.

Tālrunis papildinformācijai: 67367558.

"Lai Dievs svētī šo mūsu kopīgo darbu! Uzticēsimies mēs arī paši sev, kā Jēzus ir uzticējies mums, sūtīdams mūs misijas uzdevumā līdz pasaules galam!" - Pāvils Brūvers, Liepājas diecēzes bīskaps

« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »