2024. gada 19. marts
Vārda dienas: Jāzeps

Izdota Džona Klainiga grāmata “Žēlastība un atkal žēlastība, garīgums šodien”

iesūtīts: 2014.10.23 15:20
Luterisma Mantojuma fonds ir izdevis Džona Klainiga grāmatu “Žēlastība un atkal žēlastība, garīgums šodien”, kuras galvenā tēma ir kristīgais garīgums.

Par garīgumu tiek daudz runāts, pēc tā taujā, to meklē. Ko nozīmē būt garīgam? Kas ir meditācija? Kā tā palīdz pilnveidoties? Kas ir garīguma mērķis? Uz šādiem un līdzīgiem jautājumiem atbild luterāņu profesors Džons Kleinigs.
Džons V. Klainings paskaidro, ka nav nekāda procesa, kurā mēs kļūtu garīgāki. Turpretī Dievs žēlīgi dāvā katru garīgu dāvanu, kas mums nepieciešama, sākot jau ar ticību uz Kristu, mūsu Pestītāju. Tā kā Dievs mūs ir savienojis ar Kristu, Viņš nemitīgi nāk, lai dotu mums dzīvību.

Pie tam šī grāmata nav domāta “gudrajiem”, bet gan “ierindas” lasītājiem.

‍Lūk, daži citāti, kas dod nelielu ieskatu tajā, par ko ir šī grāmata:

“Kristīgais garīgums, vienkārši sakot, ir sekošana Jēzum. Tā ir parasta ticības dzīve, kurā mēs saņemam Kristību, apmeklējam dievkalpojumus, piedalāmies Svētajā Vakarēdienā, lasām Svētos Rakstus, lūdzam par sevi un citiem, pretojamies kārdinājumam un strādājam kopā ar Jēzu mums dotajā vietā šajā pasaulē.”

 “Ilgošanās pēc garīga piepildījuma, ko pavada garīga vilšanās, ir ierasta lieta kristiešu starpā. Vai mēs pietiekami lasām un pētām Bībeli? Vai mūsu dievkalpošana ir bieža un pareiza? Vai mēs lūdzam pietiekami, pareizi un pareizās lietas? Kā kļūt patiesi garīgiem?”

Dr. Džons V. Klainigs, Austrālijas Luterāņu koledžas (Adelaide) kapelas dekāns un biblisko studiju vadītājs, ir cienīts pasniedzējs, autors un lektors jautājumos, kas saistīti ar dievkalpošanu, Bībeles studijām un kristīgo garīgumu. Viņš ir Austrālijas Luterāņu Baznīcas Dievkalpošanas komisijas loceklis.

Grāmata ir mīkstos vākos ar 256. lpp., un tās cena - EUR 4.00.
‍To var iegādāties kristīgajos grāmatu veikalos (IHTIS, AMNIS), kā arī fonda birojā A.Deglava ielā 10-1, iepriekš piezvanot pa tālr. 20089602

Klainigs




 

 
« atpakaļ
Pierakstīties ziņām e-pastā
Iesūtīt ziņas redaktoram
 

© 2024 Latvijas Evaņģēliski luteriskā baznīca. Visas tiesības aizsargātas.
Mājas lapas izstrāde: MB Studija
Dizains: Graftik »