atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par dažādiem jautājumiem Vai informācijai ir jābūt ierobežotai
Mulders
Iesūtīts: 2008.06.05 12:48:08
Splits no Meždugorjas offtopika!

Bazarējam ar Ctulhu par to vai infa ir jāierobežo, ja tā provaido potenciāli bīstamas un destruktīvas lietas!

Kā arī pacēlās jautājums, vai viduvēja SB kā Ctulhu, Mulders u.c. var būt dēmonu varā, kuri tiek deklarēti kā Intelektuāli daudz gudrāki par Ctulhu/Mulderu un tomēr ir destruktīvi attiecībā pret Jēzus Kristus darbu un plāniem!
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>
AutorsZiņas teksts
Mulders
# Iesūtīts: 2008.06.05 12:48:15
Turpinām?
sicilia
# Iesūtīts: 2008.06.05 12:49:22
a var jautājumu izskaidrot?
Mulders
# Iesūtīts: 2008.06.05 12:57:24
Sicilia!

Oriģināli tas cēlās no tā, ka Ctulhu ir īgns, ka Baznīca un Raksti aizliedz/ierobežo cilvēku interesi un informētību par Demonoloģiju un Viņpasaules "topogrāfiju".

Mēs ar KN uzstādījām, ka priekš "širpotreba" nereti ir konstruktīvi un labi vienkārši uzlikt stenciu "Nelien NOsitīs" (skat elektroskapjus) un īpaši neatrunāt kur un kā infu dabūt lai tu varētu "hackot". Tāpat arī lai brauktu ar auto vai vadītu kosmosa kuģi, vajag konkrētas licences un atļaujas, kas noteikti nav pieejamas masām nekvalificētām!

Ctulhu uzstāj, ka visai informācijai jābūt brīvi pieejamai, kā arī ar pilnīg``am instrukcijām kā ar bīstamām lietām apieties, tādējādi, katrs pats ir atbildīgs un spējīgs izvērtēt to vajag vai nevajag!
Mulders
# Iesūtīts: 2008.06.05 13:01:07
Par demoniem: A napig valdiit? Atkal - pat es savaa attiistiibas liimenii redzu, ka valdiit valdiisanas peec ir fignja, neinteresanti. A vinji tak gudraaki... Savukaart, ja vinjiem ir kaads meerkjsi, tad mees varam runaat. Avosj man ir liidziigs meerkjis.

Bet to jau tu nezini! Vot tu no sava zemā skatu punkta šķiet, ka valdīt valdīšana spēc ir figņa. Bet tu jau nezini visu, moš šiem ir kāda infa, kas nozīmē to, ka Valdīt ir forši.
Pietam tu taču GRIBI kontrolēt visu uz ko rokas uzliec... tev infu vajag tieši tam, lai tu procesu kontrolētu. Vara dod ļoti lielas kontroles sviras... Kontrolēt un Valdīt ir viens un tas pats!

Vispaar ir taada teeze ( pieder, skjietr Josifam Šklovskim) - ka buutiski augstaak attiistiiti par mums, bet destrutkiivi ETI naff iespeejami, ibo buutu sevi izniicinaajusi. Nu un hipotetiskie demoni jau tie pasi ETI vien ir.

Destruktīvi attiecībā pret ko? Viņiem pašiem jau šķiet, ka viņi ir konstruktīvi - viņi konstruktīvi grib pārbīdīt mēbeles esošajā lietu kārtībā - kā tad visi Tirāni - viņi visi ir svēti pārliecināti, ka savu varu realizē tautas un kārtības labā! Bet tie maitas, kas neatzīst šo kārtību acīmredzot ir vandāļi un ja jau neatzīst kārtību, tad ir jālikvidē!

NU kā šodien!
Ja tu neatzīsti Globālās sasilšanas antropoģenēzi, tu automātā dabon birku - maita kurš grib Zemi sūdos nosmacēt!
Mulders
# Iesūtīts: 2008.06.05 13:02:24
Jaa, un manai pozicijai par pieejamiibu ir reaals pamats - zinaatniski - tehniska rakstura biistamaa informaacija tiesaam ir briivi pieejama, vistiesaak - internetaa, bet nekaadas buutiskas saizes no taa neceljas.

Vai varētu lūdz i-netā kādu saitu kur būtu infa pēc kuras vadoties jebkura Valsts varētu uzbūvēt kodolraķeti?

Par ko tad tie nabaga USA un Krievi tā cepās un slēpj savas raķešu un kodol tehnoloģijas? Ja jau viss ir sagooglējams... nafig slēpt to kas visiem zināms?
Mulders
# Labojis Mulders: 2008.06.05 13:03:17
katraa zinaa nezinu nevienu liela izmeera katastrofu, kas buutu ceelusies no nejausu personu riciibaa nonaakusas saada tipa infas.

Varbūt tāpē ka nenonāk! Bet gaidām Ahmedidžana projekta rezultātus! Paredzu, ka vienā brīdi ANO noraus kloķi un nobumbos šamam visas viņa kodolreaktorus!

Pietam vienmēr kādi ārēji spēki ierobežo - Koreja arī bij spiesta pārtraukt savus projektus, kad šiem embargo uzlika!

Tas jau tas pats vien ir - nelien un neaiztiec šo tehnoloģiju - paaugsies, tad lielie puikas tev dos atļauju a taad... nespēlējies, a to vienkārši ēst nedabūsi!
KarotesNav
# Iesūtīts: 2008.06.05 13:22:44
Ctulhu
zinaatniski - tehniska rakstura biistamaa informaacija tiesaam ir briivi pieejama, vistiesaak - internetaa, bet nekaadas buutiskas saizes no taa neceljas.
Ja būtu pieejama PasaulesGalaPulverīša izgatavošanas manuālis, tad mēs te nesēdētu. :-)
Ja ir pietiekami viegli pagatavojama un pietiekami bīstama lieta, tad ir jāslēpj informācija par tās pagatavošanu.
KarotesNav
# Labojis KarotesNav: 2008.06.05 13:24:56
Ctulhu
Taatad mana teeze - jaabuut pieejamai visai informaacijai, kopaa ar stingriem likumiem pret nepareizu ( ljaunu, savtiigu) taas izmantosanu.

Neder. Ir auditorija, kurai uzspļaut uz taviem likumiem:
1) bērni, t.i. visādas naivas personas, kas lāgā neapzinās, kādas var būt sekas
2) apzināti ļaunie, fanātiķi utml. Unabombers, piemēram.
KarotesNav
# Iesūtīts: 2008.06.05 13:26:20
Mulders
Vai varētu lūdz i-netā kādu saitu kur būtu infa pēc kuras vadoties jebkura Valsts varētu uzbūvēt kodolraķeti?
Nedomāju, ka tas ir noslēpums, drīzāk jau izejvielas un ražošanas tehnoloģijas ir pietiekami sarežģīti, lai katrs varētu savas mājas pagrabā izgatavot pa bumbai.
Mulders
# Iesūtīts: 2008.06.05 13:27:55
KN, pietam pie #2 grupas pieder visād Šahīdi, kas mierīgi nojūzos šo infu pat ja paši iet bojā... un tu viņiem neko nepadarīsi! A bet es uzskatu, ka viena nevainīga bērna dzīvība ir vērtīgāka par vis-vis-vis krutāko tehnoloģiju!
Tobiš... nav vērta tāda tehnoloģija, kuras cena ir cilvēku dzīvības! Tad toč labāk dzīvot akmens laikmetā!
Mulders
# Iesūtīts: 2008.06.05 13:29:09
Nedomāju, ka tas ir noslēpums, drīzāk jau izejvielas un ražošanas tehnoloģijas ir pietiekami sarežģīti, lai katrs varētu savas mājas pagrabā izgatavot pa bumbai.

Nav arī pieejams!

Es reiz intensīvi pat mēģināju meklēt it kā elementāru aprakstu kā izgatavot mikroviļņu lielgabalu - ĻOTI grūti to atrast, visur ir stencili no sērijas - da ja tu te līdīsi pie tevis pogainie ša atnāks!
KarotesNav
# Iesūtīts: 2008.06.05 13:30:48
Ctulhu
Mulders
Apakšā visam noteikti ka ir cits jautājums - kāpēc Dievs ir aizliedzis dažus pētīšanas virzienus?

Te var vienkārši paskaidrot - ja ir kāds ĻotiBīstamsProcess, kurš prasa ārkārtīgu uzmanību, un kur pie mazākās kļūdas var izcelties nelaime, tad mēs bērnus turēsim no tā pa gabalu.
Piemēram, atmīnēšana. Divgadīgos nelaidīsim te klāt.
Līdzīgi: sapieris=Dievs, divgadīgais=visa cilvēce.
Mulders
# Labojis Mulders: 2008.06.05 13:39:08
Nee, jo tad tie beerni taapat mirs nost aiz tehnologiju truukuma.

Nu tātad izvēle... aiz kā mirst... aiz tehnoloģijas esamības vai neesamības!

Tas pats Dinamīts! Vai šamais pasaulē ir vairāk cilvēkus izglābis vai vairāk nomaitājis?
Rausītis
# Iesūtīts: 2008.06.05 13:42:36
manuprāt, KN pēdējais piemērs visu labi ilustrē.
Protams, Ctulhu neoteikti nepiekritīs tam, ka visi cilvēki ir 2 gadīgi.

zinātne ir saistīta ar vēlmi labāk izprast lietas un to kārtību, turpretī interese par dēmoniem un mirušajiem ir saistīta ar vēlmi kontrolēt nākotni un cilvēku dzīves, līdz ar te nevar būt runa par izzināšanas procesu kā tādu, ne ārī par instrukcijām vai pamācībām vispār
Mulders
# Iesūtīts: 2008.06.05 13:48:23
Ctulhu, Rausīc labu lietu pateica!

Tobiš - vai tu uzskati, ka tehnoloģijām kā pareizi kontrolēt cilvēkus un kā būt Kungam (tajā nozīmē, pret kuru tu iestājies) - ir jābūt publiskām?
S.R...
# Iesūtīts: 2008.06.05 15:02:36
valstiskā līmenī ir informācija, kura tiek turēta slepenībā nu par piemēru es zinu to, ko jūs uzzināsiet tikai 2015 gadā.un jums paŠiem labāk, ka tagad to nezināt.(joks)
tāpat pieļauju domu, ka ir lietas, kuras Dievs mums pilnībā atklās vēlāk. arī, tas ir mūsu pašu interesēs. bet to, ka ir jācenšās izzināt viss, ko izzināt ir iespējams - par to šaubu nav.vismaz lielākajiai daļai cilvēces. un es viņu par to apsveicu!
Kundali
# Iesūtīts: 2008.06.05 15:25:02
Var kāds izstāstīt te pilnīgu Fatimas vēstījumu no 1917.gada ? Ko it kā katoļu baznīca paslēpusi savos mūros.
S.R...
# Iesūtīts: 2008.06.05 15:39:44
Viss Fatimas vēstījums jau labu laiku ir atklāts. labrīt, Kundalīnīt
Kundali
# Iesūtīts: 2008.06.05 15:41:56
Tur ir arī tas, ka pie debess būs 2 Saules un 2 Mēness. Kad cilvēki pāries no dzīves 3-dimensiju pasaulē uz dzīvi - 4-dimensiju pasaulē.
S.R...
# Iesūtīts: 2008.06.05 15:46:45
Kundali
jā,jā - un tur vēl ir teikts ka būs tāds Kundalīnis, kas to visu pateiks
. 1 . 2 . 3 . 4 . >>

:: Pievienot komentāru

Autors: 
  • Lai iekopētu autora vārdu,nospied uz tā.
  • Reģistrēti lietotāji var rediģēt tekstus vēlāk.
Bold FontItalics fontUnderlineStrike OutSubscriptSuperscriptFont colorTeletypeHorizontal LineE-mail linkhyperlinkListsimies
Atlikušas 1000 zīmes

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 9 , pavisam kopa bijuši: 33163