masiks [87.226.100.136] |
# Iesūtīts: 2010.09.21 09:51:39
Jošs Mulders par nožēlu, pēc Wiki datiem atlikušie 10% nemaz nebija kristieši. Cik es sapratu - 90% ira sunnīti (vai kaut kas tamlīdzīgs) un 10% šīīti. Tb - viņi visi tur ira dvieļg... muslimi... |
Jošs Mulders |
# Iesūtīts: 2010.09.21 09:52:56
masiks, ehh nerazha... apeedushi |
Aivars |
# Iesūtīts: 2010.09.21 11:38:44
devonas reksis Nu tad tev derēs šīs brīnumainās pavārgrāmatas 12. lpp. atrodamā rcepte "Vitamīnu maizītes"
100 g krējuma 2 karotes zaļo lociņu, dilles, pētersīļu lapiņas, sāls. Krējumu samaisa ar sīki sakapātiem lociņiem un zaļumiem, pieliek sāli. Rupjmaizes šķēles pārziež ar vitamīnu masu un pasniedz ar kefīru vai rūgušpienu |
birkenbaums |
# Iesūtīts: 2010.09.21 12:26:16
vakar tiku pie viena beigta truša...un radīju šo diskusiju.... tagad pasekojot sarakstītajam.... /un paralēli gremojot šmorēto truša miesu.../ gribās teikt /šķiet bija tāds filmas nosaukums/ ```manas naktis ir labākas par jūsu dienām``.... |
*Duksis |
# Iesūtīts: 2010.09.21 13:02:51
[Atkāpe no tēmas:] Kaut kur pagadījās izlasīt, ka svarīgākā indiešu virtuves īpatnība ir sekojoša - gatavojot ēdienu tam tam tiek pievienota "šķipsniņa mīlestības, ēdamkarote miera un tējkarote gudrības". Izrādās, ka gudrības daudz cilvēkam nemaz nevajag - pietiek ar tējkaroti dienā. Pēc visa spriežot, jāuzmanās, arī lai mīlestības nebūtu ne par daudz, ne par maz. Par mieru mājās arī ir jārūpējas.
|
danar |
# Iesūtīts: 2010.09.21 13:03:33
birkenbaums un ka beigas to trusi pagatavoji? Varu padalities ar savu recepti,ja tiec pie otra beigta trusa...panem apcepina trusi uz pannas sviestaa,tad liek ieksa "piilee"(vai kada cita sautejama katla..liek kartam sarivetus burkanus,trusi,kimenes,kiplokus,sali,piparus un nedaudz udens..tad saute kamer var iekost,beigas vel pievieno krejumu un nedaudz pasaute.Nu,ta..varbut noder
|
birkenbaums |
# Iesūtīts: 2010.09.21 13:47:13
danar ar mazām atšķirībām, mans trusis ieguva Tevis aprakstīto veidolu.. |