atpakaļ uz mājaslapu
E-pasts:  Parole: atcerēties mani reģistrētiesaizmirsu parolimeklēt
Diskusijas Par dažādiem jautājumiem par mūsu TIK skaisto Karali...
-Jona-
Iesūtīts: 2010.09.16 14:38:43
. 1 . 2 . >>
AutorsZiņas teksts
-Jona-
# Iesūtīts: 2010.09.16 14:39:06
``Es rakstu sava Dievišķā Skolotāja klātbūtnē. Šodien Viņš ir atnācis manis dēļ, tik ilgi neesmu Viņu redzējusi, gandrīz veselu mēnesi. Skatīšana atšķiras no klausīšanās. Jo īpaši redzēt un dzirdēt p r i e k š c i t i e m - jo tajos brīžos tu esi kā televīzijas ekrāna priekšā. Bet, kad redzu un dzirdu priekš sevis, tad esmu es un Viņš, es un Marija. Viņi ir dzīvi, īsti, tuvi. Viņi atrodas pie manas gultas, kustas šajā istabā, sēž vai stāv kā dzīvas personas, kā mani Viesi. Tas ļoti atšķiras no redzējuma, kas domāts citiem.

Šodien Jēzus ir šeit savā ierastajā vilnas ziloņkaula krāsas ģērbā. Viņš ir šeit ar Savām skaistajām garo pirkstu rokām, ar Savu skaisto bālo seju, kurā zem garajām kastaņbrūnajām uzacīm mirdz safīrzaļās valdonīgās un reizē dziļās acis. Viņš ir šeit ar Saviem skaistajiem garajiem matiem, tik gaišiem pie saknēm un tumšākiem cirtās. Viņš ir šeit! Šeit! Viņš smaida un noraugās kā es rakstu par Viņu. Un vēlāk es varēšu teikt: šeit Jēzus atspiedās, šeit sēdēja, šeit noliecās, lai uzliktu man Savu roku uz galvas... Ak, kurš to nav pieredzējis, tas nesapratīs. Tās visas ir par velti dāvātas žēlastības, kuras mēs nenopelnām un attiecībā uz kurām mums nevar būt pretenzijas – lai tās turpinātos ilgāk. Mēs neapzināmies to un mūs pilda mūsu niecības atzīšanas un pateicības jūtas attiecībā uz Nebeidzamo Skaistumu un Dievišķo Vienreizību, kas dāvā mums Sevi. Es rakstu Jēzus pamācīta, tādēļ neko nepārspīlēju. Zem tāda skatiena tas nebūtu iespējams...

... Kur vien raudzījās Viņa zilās acis, tur iestājās svinīgs miers, šķīstība un miers staroja no Viņa acu zīlītēm, gudrība no Viņa lūpām, un mīlestība no Viņa Sirds.
Tur, kur Viņš parādījās, tur pārāk steidzamu darbu pavadīja pārdabiskas domas. Jēzus nekad nebija ass, pat ja Viņam kaut kas nepatika. Viņš vienmēr bija līdzsvarots un līdzsvaru sniedza Sev apkārtējiem. Jēzus nekad pat visgrūtākajos brīžos nebija jautrs, nedz raudošs. Viņa smaidu nav iespējams atkārtot. Neviens mākslinieks nespēj to attēlot. Tas bija kā no sirds nākoša gaisma tiem, kas atgriežas. Viņš uzsmaidīja draugiem, bērniem, un ar lielu žēlsirdību Viņš uzsmaidīja cietušajiem. Tas bija Dievišķs smaids, kad Viņš runāja par Savu Tēvu vai lūkojās uz Savu Māti.

Nekad, pat vissmagākajos brīžos, es neredzēju Viņu esam sakumpušu. Pat pēc nodevības, asins sviedru mokās, pat ne Ciešanu mocībās. Bet skumjām aizēnojot Viņa smaidu, tās tomēr nespēja noslēpt Dievišķo mieru, kurš kā Paradīzes Kronis laistījās virs Viņa galvas. Es nevaru vienlīdz apgalvot, ka esmu pie Viņa redzējusi pārāk lielu jautrību. Viņš reizēm iesmējās, kad to pieprasīja apstākļi, bet tūlīt Viņš atgriezās pie Savas nopietnības. Bet Viņam smejoties, Viņš likās esam kā divdesmitgadīgs jauneklis - viss šī neizsakāmi skaistā, atklātā un melodiskā smaida iespaidā it kā kļuva jaunāks.

Nekad neesmu Viņu redzējusi kaut ko steigšus darām. Vai Viņš runā, vai kustas, Viņš vienmēr dara to mierīgi, kaut arī nekad Viņš nav bijis pārāk lēns vai smagnējs. Iespējams tas ir Viņa garā auguma dēļ - Viņš var veikt lielus soļus un noiet lielāku attālumu bez skriešanas. Viņš vienlīdz var viegli paņemt attālāk guļošās lietas, bez vajadzības piecelties. Un visās Viņa kustībās ir redzams kaut kas majestātisks. Bet balss? Jau divus gadus es dzirdu Jēzus balsi un rūpīgi tajā ieklausos, tā, ka reizēm es pat neizprotu vārdu nozīmi. Bet labais Jēzus ir pacietīgs un atkārto tos vēlreiz, noraugoties uz mani ar smaidu uz lūpām. Tomēr pēc šiem diviem gadiem es precīzi nevaru pateikt, kāds tas ir. Es pilnībā izslēdzu zemu toni, un arī vieglo tenoru, un arī skaidru baritonu, ar plašu vokālo gammu. Es tā saku tādēļ, ka Viņa balss reizēm ieskanas it, ka bronzas notīs, skanot dziļi no iekšienes, īpaši kad Viņš runā ar grēcinieku, vēloties to atgriezt. Vai arī pasvītrojot pūļa kļūdas. Bet kad runa iet par aizliegtu lietu un liekulības atmaskošanu - tad Viņa balss kļūst izteikti metāliska. Tā trāpa kā zibens, kad tā iepazīstina ar patiesību un savu gribu, līdz beidzot tā iegūst zelta, kuram pieskaras āmurs - nokrāsu, runājot par Žēlsirdību vai Dieva darbus slavējot. Visbeidzot, runājot par mātēm, vai par Savu Māti, tās skaņa ir mīlestība. Tad šī balss ir Dēla vai Dieva mīlestības pilna, kurš slavē Savu vislabāko darbu.

Līdzīgā tonī Viņš runā ar tuviniekiem, atgrieztajiem un ar bērniem. Šī balss nekad nepiekūst, pat garākā uzrunā ne; tā papildina domu un vārdu, dāvājot tiem maigumu pēc vajadzības.

Reizēm es sēžu ar spalvu rokās, klausīdamās. Bet ja kāds pārtrauc manu darbu, Jēzus Savus Vārdus atkārto, lai varu tos pierakstīt. Bet viņi nezin, ka atņem man laimi klausīties Jēzu."
/Marija Valtorta/
-Jona-
# Labojis -Jona-: 2010.09.16 14:43:10
masiks [212.93.96.2]
# Iesūtīts: 2010.09.16 13:13:27
-Jona-starp citu, vai tu vari atrast dažas atšķirības?

Šodien Jēzus ir šeit savā ierastajā vilnas ziloņkaula krāsas ģērbā. Viņš ir šeit ar Savām skaistajām garo pirkstu rokām, ar Savu skaisto bālo seju, kurā zem garajām kastaņbrūnajām uzacīm mirdz safīrzaļās valdonīgās un reizē dziļās acis.
... Kur vien raudzījās Viņa zilās acis , tur iestājās svinīgs miers, šķīstība un miers staroja no Viņa acu zīlītēm, gudrība no Viņa lūpām, un mīlestība no Viņa Sirds.

Skūzmī - kādā tad krāsā īsti viņas ir? Kā hameleonam - krāsa mainās no garastāvokļa?


-Jona-
# Iesūtīts: 2010.09.16 13:24:49 IP: 84.237.170.200
masiks [212.93.96.2]

nu, ņem un uzgoglē par safīru visai dažādajām nokrāsām. īzī
p.s. un vēl zīlīšu stāvoklis/telpas apgaismojums.


masiks [212.93.96.2]
# Iesūtīts: 2010.09.16 14:09:35
-Jona-
tjipa - cik ļoti zils var būt safīrzaļais? kamoon! vai tad tiešām tik grūti atzīt acīm redzamu fufeli?


-Jona-
# Iesūtīts: 2010.09.16 14:26:41 IP: 84.237.170.200
masiks [212.93.96.2]

ja reiz dārgakmens var mainīt krāsu, tad Īsti Dārgakmeņi nevarētu? Jēzum Acis nevarētu laistīties visās Debesu Safīru nokrāsās?
sk. labāk mūsu seno draudzenīti un viņas Jēzu, (un kā izaugusi pa šo laiku!)
http://www.artakiane.com/gallery
bitukas
# Iesūtīts: 2010.09.16 14:47:04
Jesajas grāmatas un Atklāsmes grāmatas vietā Marija Valvorta. Un atkal jautājums, ko par to saka tavas draudzes gans? Vai viņam arī nav dots redzēt garā, utt..., utt...
-Jona-
# Iesūtīts: 2010.09.16 14:52:40
bitukas

kāpēc uzreiz - vietā? kur īsti BIGproblēma - закуска градус крадёт?
bitukas
# Labojis bitukas: 2010.09.16 15:06:00
Jānis redzēja paaugstināto Jēzu. Bremze viņš nebija.
Jesaja par zilajām vai zaļajām acīm arī nelēja.
bitukas
# Iesūtīts: 2010.09.16 15:07:35
Galvenā doma - ko par to saka draudzes gans? Tavas.
-Jona-
# Iesūtīts: 2010.09.16 15:13:06
bitukas

nezinu. neesmu jutusi vajadzību skriet pie viņa ar tik supersvarīgu jautājumu!
turklāt Evaņgēlijs atļauj mums atpazīt visu arī nepastarpināti, ja kas

56 Liekuļi, par zemes un debess izskatu jūs protat spriest, kāpēc jūs neprotat spriest par šo laikmetu?
57 Un kāpēc jūs paši no sevis neizšķirat, kas ir taisnība?
/Lk.12/

Vienkārši balss
# Iesūtīts: 2010.09.16 15:13:19
Ideālais krasavčiks...
Dzejiskas fantāzijas vai fantastiska proza?

Pat, ja Valtorte būtu šādas vīzijas redzējusi, diez vai uz tām vajadzētu būvēt kādas jaunas teorijas un skubināt meklēt kaut ko, kā nav Bībelē.
Tur var uzpeldēt ne tādi gari vien...
masiks [212.93.96.2]
# Iesūtīts: 2010.09.16 15:14:11
-Jona-
ko tad tā kautrīgi neiekopēji manu pēdējo atbildi?
masiks [212.93.96.2]
# Iesūtīts: 2010.09.16 15:15:34
Vienkārši balss
Dzejiskas fantāzijas vai fantastiska proza?
un kā pati domā?
-Jona-
# Labojis -Jona-: 2010.09.16 15:19:03
nu mani gan īpaši nerausta jūsu domas - Kungu Valtortas atkl. ir atpazinuši lielāki vīri... kam nebūt nebija par apgrūtinājumu pazemībā kāpt pār vienkāršās, pie gultas piekaltās sievietes slieksnim

http://www.valtorta.org/

vislielākos Baznīcas Svētos ieskaitot:

Saint Padre Pio more than "advised" a spiritual daughter, Elisa Lucchi, to read Valtorta`s writings. "I don`t advise you to---I order you to." From a letter of Rosi Giordani, Jan. 7, 1989, San Giovanni Rotondo.
Jošs Mulders
# Iesūtīts: 2010.09.16 16:26:56
-Jona- Nuja, bet par "vislielaakajiem sveetajiem" tiek atziiti visaadi onkas, kas Valtorti par pilnu njeema...

Taapat cilveeki... njem par pilnu Muldashova sacereejumus par Tibetu, jo vinjsh tachu ir atziits liels un svariigs Acuaarsts!
VairuVaira
# Iesūtīts: 2010.09.16 16:51:25
-Jona- ,,Viņi ir dzīvi, īsti, tuvi. Viņi atrodas pie manas gultas, kustas šajā istabā, sēž vai stāv kā dzīvas personas, kā mani Viesi.``

Pats Jēzus Jaunajā derībā saka, lai neskrejam skatīties un neticam tiem, kuri saka, ka ,,te ir Kristus, un še ir Kristus`` Kā zibens gaisma pāršķeļ debesis no viena gala līdz otram, tāda būs Kristus otrā atnākšana, to neviens uz zemes garām nepalaidīs. Un arī enģeļi saka, ka Kristus tieši tā nāks no debesīm, kā Viņš tika tajās uzņemts.
Nevar būt, ka Kristus pats ir melojis par šo. Tātad tas, kas miesā ciemojās pie M.Valtortes viņas istabiņā, nekādi nevar būt Kristus. Jo šobrīd Viņš ir paaugstināts un sēž pie Tēva labās rokas. Viņš taču nepārkāptu pats savus vārdus un ,,pa kluso`` neierastos virs zemes pie kāda paciemoties.
Mēs, viņa bērni, taču esam jau brīdināti, ka nāks visādi ,,kristi``, bet mums jāgaida otrā atnākšana, kad Viņš parādīsies kā pasaules tiesnesis.
incognito
# Labojis incognito: 2010.09.16 17:25:06
Vispār, šis jautājums mani ieinteresēja tad, kad Aivars iepostēja fragmentu no viena ortodoksu autora darba "Asīzes Francisks un katoļu svētums", kas atrodams te.
Tur viņš no pareizticīgo skatupunkta analizē Sv.Franciska dzīvi un nonāk pie slēdziena, ka viņš ir viltus svētais. Savukārt katolis Papucs pieminēja, ka np katoļu skatupunkta Kronštates Jānis, ko ortodoksu autors minēja kā svētā paraugu, esot `apsēsts`.
Lūk, tagad Jona citē Valtorti, par kuru kā redzam arī ir dažādi uzskati. Kā tad ir Patiešām Patiesībā, Aiko Saules izteicienu lietojot? Kā to var pārbaudīt?
bitukas
# Iesūtīts: 2010.09.16 17:25:46
Jona, aizmirsi 58 un 59 pantu citēt. Tieši tāpēc, Tev būtu jāiet pie sava priekšnieka.
indriķis (labs)
# Iesūtīts: 2010.09.16 19:47:00
Zināšanai jau var pieņemt konkrētās dāmas mistisko vīziju vai apcerīgo eseju, kas nu tur viņai ir.
Tāpat, kāpēc mētāt pimpongu par mūžībā reiz aizgājušiem kristiešiem, kā Franci vai Kr. Jāni, kuri neviens nav bijuši maldu mācītāji un neko ļaunu kristietībai nav nodarījuši, bet bijuši par svētību daudziem.
SFINKS
# Iesūtīts: 2010.09.16 23:52:35
"...skaistajiem garajiem matiem, tik gaišiem pie saknēm un tumšākiem cirtās ..." Ko par to saka friziermeistars?
"... nekad pat visgrūtākajos brīžos nebija jautrs..." Kļūda pārrakstot textu vai kas cits, jo tālāk seko "... es nevaru vienlīdz apgalvot, ka esmu pie Viņa redzējusi pārāk lielu jautrību. Viņš reizēm iesmējās, kad to pieprasīja apstākļi..."
Orģināli pateikts: "...Viņš vienlīdz var viegli paņemt attālāk guļošās lietas, bez vajadzības piecelties..."
Hmm...: "...Jau divus gadus es dzirdu Jēzus balsi un rūpīgi tajā ieklausos, tā, ka reizēm es pat neizprotu vārdu nozīmi." Vai neizklausās pēc, atvainojos, šizas?
masiks [212.93.96.2]
# Iesūtīts: 2010.09.17 11:05:11
SFINKS
ech.... ja krietnie kritizētāji tik pat kritiski savus Sv.Ragstus lasītu... diez vai par kristiešiem būtu kļuvuši...
-Jona-
# Labojis -Jona-: 2010.09.17 11:06:10
VairuVaira

lasi taču Bībeli, jeb vai tu arī piederi tiem, kam Jēzus joprojām ir tāds drusciņ miris, tāds drusciņ ne augšāmcēlies?

20 Tanī dienā jūs atzīsit, ka Es esmu Tēvā un jūs Manī, un Es jūsos.
21 Kam ir Mani baušļi un kas viņus tur, tas Mani mīl; bet, kas Mani mīl, to Mans Tēvs mīlēs un Es to mīlēšu un tam parādīšos."
/Jņ.14/

Otrā atnākšana būs kad Viņu Godībā ieraudzīs katrs, bet Svētie ir tiesīgi Viņu redzēt jau savas zemes dzīves laikā, - ja vien esi ko nebūt lasījusi par tādiem.


bitukas

mans Priekšnieks gan ir Viens Vienīgs bet ja domāji mācītāju, tad J.Rubenis nu vismazāk ir tas, kurš jebkad būtu izsmējis otra cilvēka ticības pieredzi... kā nekā viens no ekumenisma celmlaužiem Latvijā (ja ne vispār centrālais).
masiks [212.93.96.2]
# Iesūtīts: 2010.09.17 11:27:42
-Jona-
Otrā atnākšana būs kad Viņu Godībā ieraudzīs katrs, bet Svētie ir tiesīgi Viņu redzēt jau savas zemes dzīves laikā, - ja vien esi ko nebūt lasījusi par tādiem.

a kā tas vispār kopā rīmējas? Tjipa - viņš nenāk, bet dažiem ir redzams? Tb - atnāk kā tāds zaglis, slēpdamies, lai tikai daži drugāni varētu viņu redzēt un pēc tam dzemdināt liriskas sentences par savām vīzijām ar Jēzu, kurš atnācis pie viņiem lai gan nevajadzēja jamam nekur nākt vispār....?

:: Pievienot komentāru

Autors: 
  • Lai iekopētu autora vārdu,nospied uz tā.
  • Reģistrēti lietotāji var rediģēt tekstus vēlāk.
Bold FontItalics fontUnderlineStrike OutSubscriptSuperscriptFont colorTeletypeHorizontal LineE-mail linkhyperlinkListsimies
Atlikušas 1000 zīmes

 Lapas redaktors:redaktors@lelb.lv; Copyright © 2006 LELB, created by MB Studija
Šajā stundā bijuši 14 , pavisam kopa bijuši: 36371